Hur var artikeln?

1421780cookie-checkRocket League Full Trophy Guide
Guider
4 augusti 2015
3 min läs

Rocket League Full Trophy Guide

Psyonix har rullat i popularitet nyligen med den officiella utgåvan av Rocket League på PC och PS4. Miljontals spelare har redan börjat roa sig i den konkurrenskraftiga action-sporttiteln. För kompletterare betyder det förmodligen troféjakt och försök att platina spelet.

Det finns några guider tillgängliga för att hjälpa spelare att få ut det mesta av spelupplevelsen, och förklara exakt hur man låser upp eller förvärvar några av de svåraste troféerna i Rocket League. Den första videon kommer med tillstånd av JSKeleton, som gör en mycket detaljerad och grundlig genomgång av var och en av troféerna i spelet. Du kan kolla in videon nedan.

Det finns också en komplett lista över var och en av troféerna i spelet. De listas nedan och diskuteras i videon ovan enligt deras ordning i listan nedan.

Vänlig

Barras Bravas

Första gången

tinkerer

Traveler

Visa mer

Visa mindre

JSKeleton nämner att två av de sista troféerna kräver lite "grind" för att uppnå dem. Tja, vissa spelare har redan lyckats hitta ett sätt att få ut det mesta av trofeer genom att "fuska", så att säga. Du kan se exakt hur man uppnår Far, Far Away och Stocked-troféerna med en videohandledning från YouTuber PS4Trophies. Du kan kolla in videon nedan.

Jag föreställer mig att den fel som involverar en trofé kommer att fixas i nästa uppdatering om den inte redan har blivit patchad. Jag förväntar mig sannolikt att PS4Trophies kommer att vara redo att släppa en ny video när fler troféer läggs till mixen.

Det stämmer, bli inte så bekväm eftersom Psyonix har planer på att stödja Rocket League ett tag framöver och det inkluderar att introducera nya troféer i mixen ... ja, nya troféer. Du kan leta efter den nya DLC för Rocket League att bli tillgänglig med gratis och betalt innehåll. Behöver du mer info? Kolla in officiell hemsida.

Andra guider