Hur var artikeln?

1416250cookie-checkWitcher 3: Blood and Wine Enemy Utnyttja Grants Oändlig pengar utan Glitches
Blogg
18 juni 2016
1.51 min läs

Witcher 3: Blood and Wine Enemy Utnyttja Grants Oändlig pengar utan Glitches

Det finns ett nytt sätt att få snabba kronor eller pengar snabbt i Witcher 3: Blood and Wine. Det bästa med detta utnyttjande är att det är legitimt och inte är ett fel, så det borde inte lappas när som helst snart. Det kräver några regler för att det ska fungera, men det kommer att ge över 10,000 XNUMX guld inom sju minuter. CD Projekt Red's The Witcher 3: Blood and Wine är ute nu för PC, PS4 och Xbox One.

Genom att göra saker klart från början fungerar detta utnyttjande (det är inte ett fel) på PC, PS4 och Xbox One på alla aktuella patchar när detta skrivs. Det betyder att du kan göra det just nu och få 10,000 85,000 guld inom sju minuter, eller XNUMX XNUMX på en timme om det görs korrekt.

Starta först ett nytt spel + (eller fortsätt ditt nuvarande NG +) och gå till Bouclair i Toussiant, som du kommer att behöva gå till det nordöstra hörnet till Mont Crane Castle. Klustera alla fiender på en plats uppför några trappor tills det finns ett gäng motsatta krafter. När du börjar döda dem kommer fler att flöda uppför trappan och du kommer att kunna ta deras byte.

Gå till stormästerskaparen i Nilfgaardianska ambassaden och sälj allt skräp till honom. Anledningen bakom att sälja alla dina saker till honom är att han ger dig mer pengar eller guld för att göra det. Efter snabb resa tillbaka till Mont Crane Castle kommer du att märka att alla fienderna är tillbaka. De svarar emellertid inte om du dödar chefen på den platsen, så håll den namngivna chefen vid liv om du vill att detta utnyttjande ska fungera.

Det finns faktiskt en fin tutorial om hur man gör denna metod, som kommer in av Ditronus. Videon körs i två minuter, och i grunden blir han rakt till punkten när den börjar.

Som nämnts ovan är detta inte ett problem, utan en exploit. Det borde inte lappas i några uppdateringar, och om den hittar en annan leverantör som ger dig mer pengar på varje sälja, eller ett område som håller på att respawning fiender att hålla fast vid deras loot att sälja. Slutligen fungerar detta på Witcher 3: Blood and Wine över PC, PS4 och Xbox One.

Övriga nyheter