Hur var artikeln?

1425420cookie-checkFör Honor Trailer Series Preps för september 15th Alpha Test
Media
4 September 2016

För Honor Trailer Series Preps för september 15th Alpha Test

Tre nya gameplay-trailervignetter släpptes för Ubisofts kommande hack-and-slash-spel, för Honor. Trailern omfattar de tre huvudspelbara fraktionerna i spelet, inklusive Samurai Kensei, Viking Raiders och Knight Wardens.

Påhängarna anländer strax före det kommande begränsade alfabetestet som Ubisoft har planerat för spelet i september 15th för att få ut det mesta av testning och förberedelser inför lanseringen i februari 14th, 2017 nästa år. Trailersna lyfter fram de tre huvudfaktionerna och de tre startklasserna, tillsammans med de vapen de bär.

Det finns Viking Raiders, med trailern som fokuserar på klassen som kan plocka upp och grova motståndare runt som trasdockor. De belyser den fantastiska Dane Axe, som är uppvisad prickig och snittande genom motståndare som en ljung genom hö, liksom det formidabla försvaret som oftast bara är mycket brott. Kolla in det nedan.

Den andra trailern belyser Warden ... en mästare i det långa svärdet och har förmågan att slå fiender med väl placerade gungor. Församlingar saknar samuraiens kampnåd och vikingarnas brute-force-vilja, men de har ära ... så det är det.

Warden är inte en särskilt intressant klass men kanske med rätt typ av anpassning kommer den att sticker ut. Du kan kolla in trailern nedan.

Sist men inte minst är Kensei, som använder den mycket stora och väldigt farliga Nodachi. Andra vapen inom Samurai-rösterna inkluderar också Katana och spjut, men den här videon fokuserade på Samurai-långsvärdet och hur det kan användas för att slå ner fiender. Animationerna ser utmärkt ut för Samurai, både graciösa och kraftfulla. En sällsynt kombination i världens krig och strid.

Du kan se Kensei i åtgärd nedan.

Ursprungligen tänkte jag för Honor skulle bli väldigt hardcore och väldigt realistiskt, men det verkar som om det är utformat för att riktas till mitten av kärnpubliken. Det är inte lika oförlåtligt som spel som Mount & Blade or Bushido Blade, men vi får så få svärdstridsspel som detta att det är ett välkomnat tillägg till en annars föråldrad marknadsplats för idéer.

Än en gång, kan du leta efter för Honor lanseras den 14 februari 2017 nästa år för hemkonsoler och PC. Anmäl dig gärna till alfatestet genom att besöka officiell hemsida.

andra media