Hur var artikeln?

1437850cookie-checkMörk Devotion Öppnar Steam Greenlight och söker Röster
Media
4 januari 2017

Mörk Devotion Öppnar Steam Greenlight och söker Röster

Dark Devotion är ett indiespel som följer en krigare genom ett tempel i ett försök att visa sann disciplin och hängivenhet genom att övervinna den mörka helgedomen, som är fylld av rastlösa grymheter som lurar för den svaga viljan. 2D-hack-och-slash-spelet, med tips om RPG-element som ströks hela tiden, söker nu röster på Greenlight.

The devs bakom Dark Devotion försöka ta med en annan typ av hack-och-slash, äventyrsspel till indiescenen, som har kända element från andra 2D-spel, förutom att det utmanar spelare med fiender med verkliga mönster som tar skicklighet för att besegra.

Ytterligare information om detta spel sitter nedan.

”Dark Devotion bjuder in dig i ett rikt och särskilt universum. Du kommer att gå igenom fler och fler konfrontationer. Om du lyckas, gläd dig inte för snabbt eftersom varje steg kommer att närma dig mörkaste avslöjanden. ”

När du spelar spelet kommer du (spelaren) att kunna välja många saker, vapen, rustning och andra reliker som är dolda i templet som höjer din statistik för att skapa en unik byggnadssätt för dig. Förutom anpassning tillåter spelet dig att utrusta mystiska runor och andra speciella saker som också spelar en viktig roll när du går igenom templet.

Ett klagomål jag har innan jag visade trailern för dig är att spelet ibland är lite för mörkt. På vissa punkter kan karaktären / karaktärerna smälta in i bakgrunden, eller så kan scenens / sektorens övergripande utformning blandas ut genom de stora skuggorna som draperar miljön. Jag vet att det "mörka" antas vara något av temat här, men spelet skulle kunna använda lite mer ljus enligt min mening.

Bortsett från det ser spelet ganska bra ut, vilket du kan vara domaren genom att titta på videotrailer nedan.

Devsna noterar att du kommer att kunna upptäcka en "komplex historia" bakom detta tempel genom att prata med olika NPC: er, slåss mot vissa fiender, läsa texter från tidigare resenärer och hitta andra reliker som tappats på plats.

If Dark Devotion är ett projekt som du vill se gå vidare ånga Greenlight du kan rösta på det genom att gå över till nämnda plattform. Om du vill lära dig mer om devs, Hibernian Workshop, kan du besöka devs Twitter sida - se hur de inte har någon officiell webbplats än.

andra media