Hur var artikeln?

1440391cookie-checkYakuza 0: Hur får feg klump i ditt team
Guider
28 januari 2017

Yakuza 0: Hur får feg klump i ditt team

Segas yakuza 0 anlände till Amerika den 24 januari, vilket gav många PS4-ägare en möjlighet att dyka in i den rika kulturen i den japanska kriminella tunnelbanan. Spelet tar sig dock inte för allvarligt, och under den hårda utsidan av en gängorienterad berättelse om våld och svek finns det gott om möjligheter att bevittna det verkligt absurda. I ett fall kan du rekrytera en kyckling om du slutför ett visst vänskapssök.

Om du vill lägga till kycklingen med namnet "Nugget" i ditt ledningsgrupp måste du utföra några uppgifter först. Besök bowlingbanan där kontorist Emiri är beläget. Prata med och bli vän med henne för att höja vänskapsfältet. Du måste slutföra hennes förfrågningsuppgifter för att ytterligare höja fältet, med den sista uppgiften att få "3 kalkoner", vilket är tre strejker när du bowlar. Om du lyckas kan du låsa upp "Nugget", kycklingen.

Du kan se en video av escapades med tillstånd av YouTuber devilleon7.

Du hittar uppdraget som involverar “Nugget” och Emiri som en del av Kamurocho Real Estate Royale-historien. "Nugget" kommer att läggas till Kiryus ekonomistyrningsteam över Kamurocho-distriktet. Det kommer att ha en lön på 300,000 yen.

y8GP0Ei

Berättelsen sekvenser alla band i alla de affärsaktiviteter som Kiryu samlar, upprätthåller och försöker växa genom Kamurocho-distriktet. Allt slutar slutligen med att låsa upp en ny kampstil.

Den speciella bågen slutar med att vända mot Finance King. Du kan se hur man besegrar de två kroppsvakterna och Finance King i videon nedan från GreenRedBlue20.

Du kommer att behöva slåss mot finanskungen efter att ha slagit livvakter. Han är dock inte överdrivet. Du kommer också att hålla ditt liv från när du kämpade mot den två handläggaren, så se till att hålla din HP bevarad.

Andra guider