Hur var artikeln?

1442090cookie-checkMed Halo Wars 2 -fusk kan du lägga till tillbehör, superkraft, uppgraderingspoäng
Nyheter
17 februari 2017
1.36 min läs

Med Halo Wars 2 -fusk kan du lägga till tillbehör, superkraft, uppgraderingspoäng

Vill du ha några enkla fusk att komma igenom Halo Wars 2? Tja, har fuska tränare redan börjat dyka upp för spelet med lanseringen av den Halo Wars 2: Ultimate Edition görs tillgänglig för Xbox One och på Windows 10-datorer före lanseringen av standardboxad och digital version av spelet.

Du kan ta tag i tränaren genom att ladda ner den från Fusk händer sida.

Du kommer tyvärr behöver ett premium-konto innan du kan få tag på tränare. Du kan kolla in listan över fusk för Halo Wars 2 nedan.

Lägg Supplies

Lägg till Power

Lägga uppgradera poäng

Lägga Max Population

Lägga Leader Points

Över den forum, Användar Pwizard bryter ner hur man använder varje fuska och vilken effekt den har, tillsammans med några andra varningar.

I huvudsak maximerar fuskarna inte bara respektive statistik Halo Wars 2. Du måste använda det numeriska tangentbordet på den högra sidan av tangentbordet och det kommer att lägga mer resurser till stash.

När det är dags att använda superhälsa måste du också först välja en enhet genom att klicka på den och sedan trycka på superhälsofusk-knappen. Du kan också använda superhälsofusk på fiendens enheter och byggnader, så var försiktig med superhälsofusk ... och försök att undvika att använda det som en berusad målare med en rulle och en tom vit vägg som duk.

Samma regel gäller även för svag hälsofusk ... välj bara den enhet vars hälsa du vill försvaga kraftigt.

Halo Wars 2: Ultimate Edition är tillgänglig nu för dem som förbeställde spelet. Hela spelet kommer dock att vara tillgängligt för alla från och med den 21 februari på Xbox One och Windows 10 för PC. Det är självklart att du sannolikt vill undvika att använda fusktränaren i online-multiplayer-matcherna, annars kan ditt konto bli flaggat.

Som vanligt, fuska på ett ansvarsfullt sätt.

Övriga nyheter