Hur var artikeln?

1442990cookie-checkNier: Automater 9S Och A2 Gameplay Genomgång
PC
27 februari 2017

Nier: Automater 9S Och A2 Gameplay Genomgång

Nier: Automater är ett av de sällsynta spel där de första åtta timmar eller så spelande är egentligen bara början. Creative director Yoko Taro har en stark känsla av att kasta några galna kurvan bollar på gamers med sin nier serien, och det är inget undantag med Nier: Automater. PC och PS4 action-RPG har tre olika berättelser och när du har slutfört den första, med 2B, kan du sedan spela igenom spelet som hennes sidekick 9S, liksom en annan karaktär som heter A2. Denna genomgång kommer att täcka de andra två berättelserna i spelet.

9S kampanj inleds med två robotar på kort filmisk. Så småningom spelare kommer att överlämnas kontroll över en av robotarna.

För det lilla robotar segmentet, gå över till hörnet och ta en hink. Fyll hinken med olja och gå (hoppa inte) tillbaka till den lilla roboten bror. När oljan hälls på den andra roboten kommer spelet att växla över till 9S. Håll ner plattformen mot mechdräkten och klättra inuti.

Precis som början där du spelar som 2B måste du spela som 9S för att slåss genom fabriken i ett arkadskytte segment.

9S måste också ofta hacka några föremål, som initierar en kort 8-bitars inspirerat minispel. Helt enkelt förstöra svarta lådor för att slutföra hacking segmenten inom utsatt tid.

Du måste besegra Goliath precis som i det första genomspelet och sedan ta på samma uppdrag från det genomspel du gjorde med 2B när du kom tillbaka till jorden. Ge vapenhandlaren de varor han ber om och sedan gå till öknen, precis som tidigare.

9S och 2B måste kämpa igenom robotarna i öknen, precis som originalet spelning. Du kommer också att ha ytterligare möjlighet att hacka några av robotarna högre nivå för att försvaga dem.

Tänk på hackningen att du alltid måste förstöra de svarta lådorna först innan du kan ta ut avskärmade motståndare, detta inkluderar också svarta lådor som kan vara dolda av fiender.

Fortsätt att besegra Adam igen i öknen föreningen upptas av maskinerna.

Under hela 9S äventyr finns det fler biografier som avslöjar något mer om uppkomsten av maskinerna och de personligheter som de antog, till exempel Beauvoir och hennes önskan att bli vacker. "Skönhet är vad som vinner kärlek" är vad roboten berättas, och så försöker roboten att förvärva prydnader och juveler för att bli vacker för att skaffa kärlek och kärlek. Beauvoir slutade äta androids för att bli vackrare och försökte också lära sig att sjunga för att skaffa kärlek. Beauvoir försökte allt men kunde aldrig skaffa kärlek.

Vi ser också en annan film som 2B och 9S in i Pascals by, där Adam berättar Eva att de måste bära underkläder eftersom människor ser utsatta genitaler som "problematiska".

Fortsätt att kämpa igenom de två Goliat och sedan gå tillbaka under jorden för att kämpa mot Adam och Eva.

De flesta av de uppdrag förbli densamma med undantag för små fickor av filmsekvenser som ytterligare bygga ut vissa situationer med maskinerna. Den stora skillnaden sker under den gigantiska boss kampen mot den gamla maskinen med EMP kanonen. Istället för att spela 2B och förstöra EMP kanon, spelar du som 9S som måste kämpa genom maskinen krafter och krascha in jätten gamla maskinen, förstöra den. En liten hacka minispel kommer att uppstå där 9S i maskinen nätverk som kan gå igenom sina register där han upptäcker att maskinerna genom åren har försökt att efterlikna den mänskliga kulturen, men har misslyckats varje gång.

En sak som sticker ut till 9S är att maskinerna aldrig lära; de håller bara upprepa mänskliga fel. Det fortsätter på denna väg tills Adam tar kontroll över nätverket. 9S argumenterar med Adam om hans sanna önskningar och om hans verkliga motiv. Adam förklarar att hans enda sanna motivation är hat, och försöker få 9S att följa, men 9S lyckas hålla ut tills 2B kommer till hans undsättning.

9S måste själv hack för att kontrollera korruption och han upptäcker att projektet YoRHa faktiskt utvecklat rådet för mänskligheten och inte tvärtom.

9S kan sedan hacka in i andra robotar för att hjälpa 2B under fabrikssegmentet. Eftersom robotarna som 9S kommer att styra fjärran är inte så starka kan du använda hackningen för att detonera de andra robotarna, ta kontroll över dem eller få dem att slåss mot varandra.

Ännu mer hacking kommer att äga rum, med 9S som måste gå igenom ett långsträckt segment där du måste slåss genom några kula-helvete segment.

9S kommer så småningom gå tillbaka till jorden och hjälpa 2B besegra Eva i Big Boss showdown.

I motsats till den ursprungliga chefsstriden mot Eva måste 9S hacka sig in i Eves inre kärna, vilket innebär ännu en kula-helvete typ arkadesekvens före 2B och 9S slaget mot Eve en sista gång. Naturligtvis blir 9S under hackningsprocessen skadad med Eves data.

Detta öppnar möjligheten att spela genom spelet som A2, deserter-enheten och få tillgång till spelets sanna och slutliga slut, A, B, C, D och E.


Nästa uppgift innebär att man växlar fram och tillbaka mellan 2B och 9S på slagfältet, eftersom de slår mot olika nästa-gen-maskiner. Det blir svårt när EMP tar ut YoRHa-enheterna och 2B lämnas oförmögna. Du måste spela som 9S och ta ut alla nivå 50-maskiner. De kommer att bli extremt svåra, men det är bäst att hålla ditt avstånd, använda biten och ta ut dem en efter en genom att dela dem och erövra dem.

När viruset infekterar YoRHa-enheterna, hacka in i 2B och rengör viruset. Du måste hacka 2B igen för att återställa sina vapenkapacitet.

När duon återvänder till bunkern viruset kommer att ha påverkat alla YoRHa enheter på månen bunker, vilket resulterar i 2B och 9S behöva göra en vågad flykt som bunkern och YoRHa befälhavare spränga.

Annan hall sekvensen börjar innan 2B landar på marken och har att kämpa genom fler robotar. 2B måste då gå till övergiven fabrik som korruptionen sprider sig hennes system. Håll på väg genom den förstörda staden mot kommersiella distriktet över bron. A2 blir spelbar efter 2B dör.

Gör din väg genom öknen för att bekämpa Hegel Goliath chef.

Du kan också aktivera Berserker-läget, vilket gör det möjligt för A2 att släppa ut extra skador på bekostnad av sina defensiva förmågor. När du slår chefen kommer det att finnas ett annat minnehackande mini-spel som du måste slutföra, vilket visar att 2Bs minnesmoduler har blivit in i A2s minne.

Du hittar en ensamstående motståndsledare ute i öknen som du kan handla gamla reliker med för speciella föremål.

När Goliath är besegrad kan du lämna öknen - du hittar Pascal i resterna av motståndslägerruinerna. Du kan välja att låta Pascal leva eller dö.

Prata med Anemone och hon kommer att ge dig ett försök att besöka Pascals by för att reparera A2s bränslefilter.


Du måste slutföra några få uppdragsuppdrag för Pascal i Forest Kingdom. Samla upp delarna och ta tillbaka dem till Pascal för att slutföra uppdraget. Du måste också slåss mot en chefrobot som har terroriserat barnen. Därefter förstörs Pascals by och A2 måste hjälpa de återstående barnen att fly till den övergivna fabriken.

På fabriken kommer ett rogue garnison av maskiner att attackera Pascal och A2. Du måste slåss av gruppen av maskiner som A2 och sedan ta över kontrollen över Pascal och slåss i en jätte mech kamp mot en annan Goliath, Stillahavsområdet-stil.

Tillbaka inuti fabriken begår barnen självmord och Pascal begär att A2 tar bort alla sina minnen, så att de inte behöver leva med hjärtat.

Spelet kommer att växla tillbaka till 9S när Pascals minnen har torkats. Du kan hämta några sidokostnader i motståndsläger och sedan gå ut mot The Tower. Det finns en hel del på hög nivå robotar vid hiss av tornet området, men du kan hacka robotarna och använda dem för att komma åt tornet.

Du måste hitta återställningsenheterna.

Du hittar den första återhämtningsresursenheten genom skogsrörelsen förbi Pascals by. Du kan återuppliva dina varor hos Pascal, som nu bara är en basleverantör.

Fortsätt till resursåtervinningsenheten och gå in. En gång inuti måste du slåss mot olika vågor av maskiner inuti ett jätte arena-stil pannrum.

När fienden vågorna är tydliga, ta hissen upp till nästa nivå. Skölj och upprepa döda maskinerna och låsa upp hissar tills du når toppen av tornet. Ta ut maskinerna att förvärva autenticeringsnyckeln.

Fortsätt till nästa återvinningsresursenheten vid översvämmade staden plats.

Den andra återvinningsresursenheten kommer att fokusera mer på att hacka än rak strid. 9S kommer också att upptäcka att tornet i staden den förstörda staden är faktiskt en lansering plattform. 9S upptäcker också att de svarta lådor som driver androider och ge dem medvetande bygger på samma teknik som ger maskinerna ett medvetande genom sina kärnor.

När 9S går upp och interagerar med huvudresursenheten får han den andra av tre behörighetsnycklar. Därefter kommer hans NFC-stridsmodul att misslyckas och kommer att kräva reparationer i motståndslägen av Devola.

Den sista och slutliga godkännandet nyckeln ligger vid återvinningsresursenheten i den övergivna nöjespark.

När 9S in i tornet spelet växlar över till A2 som kommer att behöva resa till tornet liksom. Men en gång A2 in i teleporter spelet växlar tillbaka till 9S.

Det kommer att vara en blandning av plattformsspel, dataintrång och bekämpa leder upp till toppen av tornet, där 9S kommer att möta upp mot sin tidigare operatören, som är infekterad med logiken cortex virus.

Kampen kan vara svårt, och du måste whittle ner hennes försvar medan du dodging en hagelstorm av projektil eld. När kula-helvete-segmentet är klart måste du bekämpa Operator 210 i en kamp.

A2 kommer att dyka upp för att bekämpa andra boss, Augustus, efter 9S faller av plattformen.

När chefen besegras 9S kommer att ha alla tre torn autentiseringsnycklar för att komma åt strukturen i den förstörda staden. Huvudet genom avloppet tillbaka till tornet.

Aktivera de tre underenheterna som ligger runt området som leder till hissen och aktivera sedan hissen. Du måste vänta på Devola och Popola för att hacka genom hissdörren.

Följ vägen genom tornet över plattformarna och bekämpa fienden YoRHa enheterna på till toppen. Efter att rensa ut ett rum i YoRHa enheter kommer en kort filmisk spela och sedan växla tillbaka över till A2, som sedan kommer att behöva undersöka tornet.

När du tiger upp tornet finns det helt enkelt plattformar att flytta genom som A2, inga fiender kommer att vara närvarande. Det finns några hackande minispel som du måste slutföra i orderförloppet innan åtgärden värms upp igen och spelet växlar tillbaka till 9S.

Kämpa igenom vågor av maskiner och döda flygenheterna. 9S kommer att upptäcka att alla androids och maskiner har samma grund i deras konstruktion.

Ci1wvP3g

De avslöjar också för A2 att hon var en del av en utbytbar testgrupp för Project YoRHa. Under det här segmentet måste du låta fienderna börja fylla på skärmen enligt pod 042s förfrågan. Fortsätt att undvika fiendens eld under denna tid tills filmspelet.

Maskinnätet kommer då att slåss mot varandra och döda varandra, så att A2 kan transcendera upp tornet. Du måste döda Ro-Shi och Ko-Shi, Goliaths.

Spelet kommer att studsa fram och tillbaka mellan A2 och 9S under den här tiden, så fortsätt slåss snabbt och hårt och låt inte din vakt nere. Fortsätt slåss mot dem tills de kombinerar och blir Ko-Shi och Ro-Shi, mega-Goliath.

UvsSSQR

I slutet, efter att du besegrat mega-goliaterna får du valet att antingen avsluta spelet som antingen A2 eller 9S.

Beroende på vem du väljer kommer att förändra slutet av spelet.

Annan dator