Hur var artikeln?

1450281cookie-checkTotal War: Warhammer 2 Trailer förhandsgranskning av Lizardmen Faction
Nyheter
12 May 2017
2 min läs

Total War: Warhammer 2 Trailer förhandsgranskning av Lizardmen Faction

Sega och Creative Assembly utrustade den senaste trailern för Total War: Warhammer 2 med Lizardman-loppet, en grupp skaliga fighters med bevingade djur under deras kontroll som kan ge kampen mot sina motståndare på ett antal slithery och hala sätt.

Trailern är bara två och en halv minut lång, men den är tillräckligt lång för att ge dig en uppfattning om hur enhetsklasserna är och hur de kommer att spela på slagfältet oavsett om du har kontroll över dem eller kämpar mot dem.

Jag vet att Sega får mycket nödvändigt sorg för alla DLC shenanigans de rullar ut för Total War spel (inklusive att debitera folk för blod och blod... ja, ladda folk för galet blod och blod), jag måste lyfta av hatten för dem för deras fantastiska förmåga att skapa några fantastiska bilder i motorn som verkligen lyfter RTS-genren till nästa nivå.

I en tid där så många utvecklare använder regressiva designfilosofier - som BioWare med Mass Effect: Andromeda - det värmer alltid mitt hjärta för att se studior som Creative Assembly att driva branschen framåt samtidigt som man trycker genren framåt med nya sätt att spela, nya sätt att strategisera och nya sätt att se åtgärden utvecklas.

När det gäller trailern för Lizardmen ... ser vi att de skaliga djuren inte handlar om barmhärtighet, och använder ett antal medel mot sina fiender, som i detta fall råkar vara högalvarna.

Släpvagnen fokuserar inte mycket på gameplayen men sportar mycket in-motstrid för att ge dig en uppfattning om hur striderna kan se ut.

Släpvagnen slutar när en jätte Carnasaur stöter på slagfältet och torkar ut en av Elven Chieftain medan han släpper ut ett högt vrål.

Vi får se hur bra spelet spelar ut när det lanseras senare i år för PC, och om DLC kommer att hindra samhällets övergripande intryck av spelet eller inte.

Övriga nyheter