Hur var artikeln?

1451282cookie-checkDead Cells Guide: Här är hur man hittar hemliga rum och blueprints
Guider
22 May 2017

Dead Cells Guide: Här är hur man hittar hemliga rum och blueprints

döda celler rymmer mycket hemligheter, dolda rum och föremål, varav några inte är lätta att hitta och hitta. Förhoppningsvis om du fastnar och försöker hitta några av dessa rum och föremål, kommer den här guiden hjälpa dig. Motion Twins " döda celler är ute nu för PC via Steam Early Access.

Hemligheter i vissa spel kan vara till hjälp och andra gånger står de på linje med påskägg som är mer nyhet än användbart. Det finns dock några hemligheter i döda celler Som är praktiska och erbjuder användbara saker som ritningar för att hjälpa dig längre fram i spelet.

Innan vi fortsätter framåt finns en spelarguide som hjälper till att hitta hemliga ritningar av nS ^. Guiden består av skärmdumpar eller bilder av ritningarna sprawlade runt spelets värld och kan ses över på nS ^ s s Ångguiden sida.

När det gäller visuella guider som visar hemligheter, dolda rum och andra saker som är svåra att hitta, ligger tre videor nedan om hur man hittar hemligheter i döda celler. Den första videon från YouTuber Madismas Är den längsta ut ur tre och går i fyra minuter och en halv, kan du kolla in det nedan.

Den andra videon täcker den hemliga rumutmaningen mer djupgående, vilket också finns i ovanstående video. Utmaningen uppmanas när en spelare går in i portalen / rummet och kräver att alla fiender ska skickas utan att spelaren tar skada inom en minut och 50 sekunder. Utförandet av utmaningen till det hemliga området kan ses nedan av Doncuco.

Dessutom, om du behöver hjälp för att upptäcka alla de coola ritningarna för att göra några toppvågen vapen i döda celler, det finns faktiskt en annan videoguide som täcker många av de områden där du kan hitta de vapenritningar. Kolla in det nedan.

Slutligen kan en hemlig ritning som är gömd bakom en vägg placeras i en videoguide från YouTuber Goose. Även om det bara körs för 25 sekunder verkar videoklippet ha mottagits bra hittills.

döda celler Är för närvarande ute för PC via Ånga Early Access. För mer information om detta spel kan du gå vidare till dess officiell hemsida.

Andra guider