Hur var artikeln?

1452100cookie-checkEverspace Nybörjarhandbok: Lär dig grunderna, tjäna pengar och perks
Guider
29 May 2017

Everspace Nybörjarhandbok: Lär dig grunderna, tjäna pengar och perks

Letar du efter en nybörjarguide för att lära dig några av grunderna i Rockfish Games ' Everspace? Om så är fallet, omfattar denna guide för nybörjare några av kärnfunktionerna för spelare som just har börjat, samt att lära sig hur man tjänar pengar i Everspace. Det rymd-oseriösa spelet finns nu för PC på Steam och GOG.

Lägga märke till: Denna guide är inte för veteraner av Everspace eller folk som är fantastiska på rymdsimulatorer, men för nykomlingar och personer som är nya i rymd simgenren. Guiden är inte avsedd att förklara någonting annat än nybörjare tips (som innehåller en översyn över perk) och hur man tjänar pengar i Everspace.

Om du vill lära dig några tips och tricks om Everspace, kan du läsa en skriftlig guide av Raziel01 Det är över på Steam. Guiden läser nästan allt som finns i de två guidade videoklippen nedan.

Dessutom kommer den första videon i den här nybörjarguiden som en grundläggande startstudie som syftar till att hjälpa nykomlingar genom att fastställa grundläggande tips och tricks. Videon går nästan nio minuter och klockas in på åtta minuter och 40 sekunder totalt. Videon nedan är av YouTuber SquidofLove och är upptagen för ditt nöje.

Nästa upp kommer hur man gör pengar eller tjänar krediter. Att tjäna pengar är väldigt viktigt när valutan används som ett medel att köpa, reparera och behålla ditt skepp, särskilt när du är beroende av ditt skepp för att göra nästan allt. Om du vill lära dig hur man tjänar pengar på ett effektivt sätt YouTuber Little Eagle Gaming har en video dedikerad till det ämnet.

Om du behöver titta över de förmåner som finns i Everspace, en bra guide av FireWaran Det är upp på Steam kan ses genom att besöka den angivna länken.

Mer information om Everspace Kan hittas genom att gå över till everspace-game.com. Slutligen kan du få spelet för $ 29.99 på Ånga or GOG.

Andra guider