Hur var artikeln?

1462062cookie-checkFiske Planet Guide: Hur Fånga Fisk I Version 1.0.0
Guider
1 September 2017

Fiske Planet Guide: Hur Fånga Fisk I Version 1.0.0

Fishing Planet LLC har släppt den fullständiga versionen av Fiskeplanet, vilket betyder att det inte längre är i beta. Officiellt ute för PC och PS4, om du råkar vara ny och letar efter en guide som förklarar stavar, rullar, linjer, beten och fiskar som finns i V.1.0.0 av Fiske Planet, denna guide syftar till att förklara just detta och mer.

Fiskeplanet är en fri att spela "online första person multiplayer" fiskesimulator. Nu när den officiella versionen av spelet är ute och är tillgänglig att spela just nu, a ny trailer för PS4 publicerades för att fira sin release.

Nu när du vet vad spelet handlar om, kommer folk som vill förstå kärnmekanikerna bakom Fishing Planet att hitta just det där på spelets wikia eller i följande punktlista:

En gång i spelet och gjort med registrering / inloggning, din Fiskeplanet börjar med en kort handledning som ger dig en grundläggande översikt över fiskeprocessen och interaktioner med kartan och inventeringen. Efter avslutad tutorial kommer du att nå nivå 2 och få några poäng och guldmynt. Men spendera dem klokt i att det är lätt att göra brott i det här spelet.

Det rekommenderas att du går tillbaka efter att du avslutat den inledande handledningen för att se över andra in-game-handledning, som kan nås överst på den globala skärmen.

Dessutom är alla fiskar du fångar om den är liten eller stor, förutom unika, värda krediter. Fånga och behåll fisk till slutet av fiskesessionen eller fram till midnatt när fisken säljs automatiskt.

När du marknadsförs till nivå 2, kommer spelet automatiskt att tvinga dig att köpa FishJail Stringer Short for 10-krediter. Resten av krediterna kommer att räcka för att göra en resa till Mudwater River, Missouri.

Under den första fiskesessionen måste du dessutom se till att de är så lönsamma som möjligt. Fiskekostnader kostar 20-krediter för resor och 5-krediter för varje fiskedag, om du emellertid har en dålig dagfiske, använd bara "tidsresa" -funktionen (tryck på "T" -tangenten) och starta ytterligare en fiskedag. Tidsresefunktionen ser att du bara betalar 5-krediter utan att lämna platsen.

Det är bäst att komma ihåg under dina inledande dagar att fokusera på panfish. Denna typ av fisk är lätt att fånga och mycket vanligt att stöta på. Att använda bete för att fånga dem består av bröd eller röda maskar. När du köper ny utrustning eller utrustning, tänk innan du spenderar pengar på saker som sällan kommer att användas. Ha en tydlig och avgörande plan om vad och var du vill fiska och agera i enlighet med detta.

Slutligen, en video av GrizzlyGreenGaming täcker några viktiga nybörjare tips och tricks.

Andra guider