Hur var artikeln?

1505700cookie-checkHOB Gameplay Walkthrough
Media
29 September 2017

HOB Gameplay Walkthrough

Runic Games ' KOKPLATTA är ute och finns på PS4 och PC. Om du behöver en genomgångsguide för spelet för det nyligen släppta äventyrsspelet finns det ett tillgängligt, som täcker många av spelets pussel och utmaningar.

Youtube GamePlayOnly erbjuder spelare en serie med flera delar som täcker grunderna i gameplayen och vad du behöver göra för att kunna utvecklas under de tidiga delarna av spelet. Du kan kolla in KOKPLATTA walkthrough nedan.

I början av spelet kommer spelarens karaktär att befrias från ett torn av en jätte gammal robot. Följ honom genom miljön när han öppnar dörrar och stigar för dig. Han leder dig igenom ett par olika områden tills du kommer till en del där han stansar en plattform runt ett cirkulärt spår. Det finns ett litet block som du kan använda som en plattform för att hoppa upp och sedan hoppa över till plattformen han flyttade runt för dig.

Följ vägen över plattformen tills du når den falska giraffen. Vissa lila svampar kommer att infektera spelarens karaktär och roboten måste skära av armen.

Efter intro sekvensen kommer huvudpersonen att få robotens arm som ersättning.

När du lämnar rummet går du ut och trycker på Square (eller 'X' på Xbox-handkontrollen) för att skjuta blocket till andra sidan plattformen och springa över. Gå till området där de lila svamparna finns men rör inte vid den. Gå istället ner och dra ut blocket och flytta det över till andra sidan.

Huvud ner till roboten och den förstenade statyn knäböjande med svärdet. Tryck på Square (eller 'X' på Xbox-kontrollenheten) för att ta svärdet och gå vidare till nästa område. Du kan spara ditt spel och använda ingotsna i smältverket för att uppgradera ditt svärd.

Du kan också låsa upp nya färdigheter också.

aVka7pj

Gå tillbaka utåt och fortsätt att resa ner i klippkanten efter att ha tömt träden.

När du når botten av mossstigen, hoppa över för att nå den andra sidan av stegen på höger sida av strukturen ovanför gated dörren.

Fortsätt runt och använd blocket för att nå de andra mossiga stegstegen och resa upp där det finns några fiender du måste kämpa för.

Det finns en stor fiende som slår vid en öppning i väggen - slåss honom, döda honom och gå in.

Följ vägen runt tills du når en maskin där du kan hålla handen inuti och få en uppgradering för armen.

När du har fått uppgraderingen kan du öppna vägar genom att ladda upp näven.

Använd näveladdningen för att punda upp knappen och huvudet i nästa avsnitt. Du kan också använda näven för att bryta öppna väggar genom att ladda upp och stansa dem.

Nu när du har näveuppgraderingen, följ vägen tillbaka utanför och prata med jätteroboten en gång till.

Han kommer att ge dig några fler göt och instruera dig att nå några uppbyggda strukturer på avstånd.

Innan du kan komma till var du behöver gå, bryta ner väggen till vänster. Fortsätt upp på plattformen och bryta ner väggen för att komma åt det område där giraffen som varelser finns och aktivera relikstationen för att tjäna lite valuta för att jämna ut dina färdigheter.

Gå tillbaka genom vägen nära början av spelet och det finns en vägg som du kan bryta igenom med din knytnäve. Bryta igenom väggen och fortsätt söderut genom området lutat av lila svampen. Det finns en stege du kan klättra som kommer att ge dig en extra valuta du kan samla och använda för att uppgradera dina kombinationer och svärdattacker.

Ned och till vänster om stegen är några fiender du kan döda. Fortsätt söderut och du kan tjäna lite mer valuta genom att döda en baddie.

Några plattformar finns i närheten - klättra upp och flytta runt området längs vägen för att möta några fler fiender.

En annan relikstation finns också i närheten så att du kan få lite mer valuta.

Det finns ett område bevakat av en goblin varelse där en jätte växtlampa ligger precis utanför ingången till en liten grotta. Öppna växten och ta in den röda kuben inuti.

Häll - Relikerna

Gå in i grottan för att ta det schematiska och sedan huvudet ut igen och krossa omkopplaren på kanten till höger.

Gå genom öppningen längre upp norrut och gå nerför stegen för att fånga några fler föremål. Strax utanför hittar du också en död robot; öppna upp bröstet för att hämta objektet inuti.

Fortsätt runt till bronsstegen på bredden och gå ner och aktivera omkopplarna för att slå på strömmen i området.

Fortsätt runt kopparstasisfälten och ta dig fram och tillbaka till skogskogsområdet där en annan relikstation ligger. Undvik att röra vid kopparplattorna som lyser upp eftersom de kommer att skada dig om du rör dem.

När du har aktiverat relikstationen finns det en serie plattformar som du kan klättra upp där en strömcylinder är placerad. Ta det och placera det i strömledaren längst ner på plattformen; Detta kommer att rotera runt plattformen och låta dig komma till andra sidan av området.

HOB - Kopparfält

Gör din väg över plattformarna och in i grottöppningen. Följ ledarna runt tills du når uppgraderingsstationen för robotarmen för att få nästa uppsättning färdigheter för att hjälpa dig på vägen.

När du får uppgraderingen öppnar en ny dörröppning och låter dig vända en brytare som sänker en plattform för att du ska korsa. Du kommer att kunna använda de stabiliserade partikelöverföringsglidande plattformarna för att teleportera över till de olika områdena.

Teleport över till nästa plattform och vrid sedan vevet under den för att placera den mot norr. Ta teleporteren, tryck på omkopplaren för att höja den andra teleportern, och kör sedan över med rätt stötfångare.

Utgång från grottan, resa över teleporters och tryck sedan på strömbrytaren för att slå upp sfären mitt i området, så att du kan styra plattformen som en mech.

Gå mej till sydost genom området med kopparplatsen och sätt ner den i hörnet. Använd plattformen för att gå runt och aktivera relikstationen till vänster för att hämta ett nytt schema för din näve. Aktivera kraftverket till höger för att omforma plattformarna.

Längre till höger finns det en växtlampa med en röd kub inuti för att du ska samla, vilket ökar din livsstång.

Ännu till höger möter du en mini-chef och några krabba-liknande varelser. Förstör de elektriska pylonerna som varelsen använder för att teleportera för att förhindra att den kommer från teleportering.

Klättra tillbaka på den mekaniserade plattformen och flytta den norrut och fäst den på kopparstegen på motsatt sida. Lägg ner plattformen och klättra upp kopparstegen och följ plattformen hela vägen till kontrollpunkten och en annan lång kopparstege som leder dig ner till ett kraftblock i väggen. Dra ut blocket ur väggen för att ladda upp de elektrifierade plattorna.

Klättra upp stegen strax söder om din position och det finns ett annat kraftblock på en plattform. Skjut blocket från plattformen och lägg det i hylsan längst till vänster. Klättra upp med hjälp av det andra blocket och aktivera ångmaskinens strömbrytare.

Ta ut strömmen och skjut den på motsatt sida av rummet och aktivera den andra strömbrytaren för att slå på generatorn. Slutligen tryck blocket tillbaka in i mitten av rummet och aktivera sedan omkopplaren i mitten av rummet för att helt strömma upp generatorrummet.

Klättra upp stegen och rotera sedan spaken för att helt omforma plattformen och sänka den till marken.

pVfE3DH

Klättra ner kopparstegen tillbaka på mech-plattformen och gå hela vägen till nordöstra.

Klättra upp ritten på den trasiga bukten och när du kommer till toppen hittar du ett svärdfragment av en förstenad staty. Ta det.

furo har en vidare walkthrough guide som ger ett genombrott av öknen området efter de elektriska fälten.

andra media