Hur var artikeln?

1515210cookie-checkSuper Mario Odyssey Guide: Hur man spelar som Yoshi och låser upp hemliga hemligheter
Guider
29 oktober 2017

Super Mario Odyssey Guide: Hur man spelar som Yoshi och låser upp hemliga hemligheter

Nu när Super Mario Odyssey är ute efter Nintendo Switch, folk som vill hämta spelet kan spela det just nu. Men om du vill hitta dolda hemligheter, förhoppningsvis kommer den här guiden att vara till nytta.

Lägga märke till: Den här guiden innehåller stora mängder av spoilers. Om du inte vill se något som kommer att ge bort viktiga delar i Super Mario Odyssey är det bäst att vända sig nu.

Den första dolda hemligheten på denna lista kommer in som Yoshi. Ja, du kan spela som Yoshi om du slår spelet och går till Mushroom Kingdom. Videoguiden som visar den dolda Yoshi-hemligheten kan ses nedan tack vare SwingPoynt.

Nästa video av Underbuffed avslöjar 44 kostymer som du kan hitta i Super Mario Odyssey's värld. Hemlig klädsel finns i mixen av 44-kläder som kan ses här:

Nästa video av Tealgamemaster innehåller inte bara Mario 64 outfit men ett hemligt pussel. Videon visar platsen för detta hemliga pussel och vad du måste göra för att få innehållet som är dolt bakom lagen.

Tack vare YouTuber ProsafiaGaming Du kan kolla vad som händer när du samlar alla 999 Moons och initierar hemligheten. Den två minuters långa videon kan ses nedan.

Den sista videon på den här listan över dolda hemligheter spridda överallt Super Mario Odyssey råkar vara den mörka sidan av månen. Detta område kan endast nås vid samling över 500 Moons. Videon kommer in igen tack vare ProsafiaGaming.

Jag är säker på att fler hemligheter är dolda och väntar på att bli upptäckta i Nintendos senaste Mario-spel. Men som det nu står, erbjuder de senaste hemligheterna fler månar, Yoshi som en spelbar karaktär inom vissa områden, fler kläder för mode Mario i, och nivåer och slutar att uppleva.

Super Mario Odyssey är för tillfället ute för Nintendo Switch.

Andra guider