Hur var artikeln?

1509273cookie-checkTotal krig: Warhammer 2 High Elf Army Guide
Guider
6 oktober 2017

Total krig: Warhammer 2 High Elf Army Guide

Med spelare får sin fyllning av Total War: Warhammer 2 från Creative Assembly och Sega har vissa spelare blivit överväldigade av alla möjligheter, enheter, armétaktik och motoffensiv som kan vidtas för att routa fiender, överlista dem och så småningom riva dem under ditt järngrepp.

Tja, att hjälpa dig att erövra är en Total War: Warhammer 2 High Elf Army Guide som bryter ner alla styrkor och svagheter i High Elf Army, och vad du kan förvänta dig när du engagerar dem eller när du spelar som dem.

YouTuber QuickyBaby fortsätter sin serie av Total War: Warhammer 2 guider som ursprungligen började med frisläppandet av Total War: Warhammer tillbaka i maj i 2016. Den nära 17-minutguiden täcker alla herrar, infanterit, kavalleriet, de utvalda enheterna och de speciella enheterna. Du kan kolla in videoguiden för Total War: Warhammer 2 nedan.

Guiden börjar med hjälten och herren, Tyrion. Han är en kavalleri-klass med en pansarbonus, han är melee-expert, han är väldigt snabb och han är en duellist. Hans statistik säkerhetskopierar hans enhetsbonusar, med 125-rustning, 87-ledarskap, 94-hastighet, 79-attack, 72-försvar, 470-vapenstyrka och en laddningsbonus på 90. Han är en allvarlig kraft att räkna med, särskilt med sin flammande svärdstrejk och magiska förmågor på kort räckvidd.

Nästa upp är Teclis, en annan hjälteherre som är något motsatt av Tyrion. Teclis fokuserar främst på hans magiska förmågor och stavning. Han har ett mycket lågt rustningsklass på 15, högt ledarskap vid 90, låg hastighet vid 36, låg närstridsattack och närstridsförsvar och anständig vapenstyrka på 280.

Han är uppenbarligen den mindre av de två tvillingarna, som faller drastiskt lägre på användbarhetsskalan jämfört med Tyrion. Teclis har mellanklassiga magiska attacker som kedjeblix, avvisningar mot fienderna och allierade vapen- och attackbuffer, tillsammans med återväxtförmågan att läka dina lagkamrater.

Total War Warhammer 2 - Elf Spearmen

På infanterisidan finns High Elf Spearmen. De är en grundklass med lätt rustning som används för att smita ner fiender på slagfältet. De har sköldar för att skydda mot melee-attacker och lätt projektil eld, och kommer också i tillräckligt stora antal för att bli ansträngande för oförberedda arméer. De har emellertid ganska låga meleeattacker, vilket gör dem bättre för att bära fiender i motsats till att döda dem snabbt.

Nästa upp är Vita lejon av Chrace, en stor yxinfanteriklass. De har ett högt pansarvärde på 90, högt ledarskap på 75, måttlig hastighet och måttligt vapenattack och defensiva förmågor. De är en självsäker och farlig enhet på grund av att de har en pansarbonus och har kunnat tränga igenom fiendens rustning. De får också en lejonklädningsbonus och en skogstriderbonus, där de får extra defensiva bonusar mot magiska attacker.

Nästa upp är Swordmasters of Hoeth, en greatsword infanteriklass med några imponerande enhetsbonusar som inkluderar att vara pansar, ha pansringsgenomträngande vapen, att vara anti-infanteri och att kunna avleda skott. De har hög rustning, högt ledarskap och anständiga attacker och defensiva egenskaper. De är utmärkta för att snabbt ta ut mindre rustade enheter.

Total War Warhammer 2 - Phoenix Guard

Du har nu möjlighet Phoenix Guard är mest fruktade av High Elf-infanteristerna på grund av att de kan se sin egen död, så de har ingen rädsla när de är på slagfältet. De har en extremt hög rustning av 100, mycket högt ledarskap vid 90, låg hastighet och överdrivet anständigt melee attack och defensive ratings. Deras bonusar är där de lyser, där de har stora bonusar för att ta ner specialenheter, de har pansarvapen och en pansarbonad mot inkommande attacker. De har också en avgiftsförsvarsbonus mot fiendens enheter som debiterar dig.

Du har nu möjlighet Bågskyttar är nästa. De är en grundläggande enhet med en "bra räckvidd" -bonus. De har super låga rustningar och är glasfigurer på slagfältet, men de har anständiga ledarskapsklassificeringar på 60, och i grund och botten låg statistik överallt annars än räckvidd. De gör bara en avgränsad attack av 20, men deras intervall är inställd på 180, så att de definitivt kan komma ifrån några fullor innan de återplaceras. Bågskyttarna har också en alternativ enhetstyp med lätt rustning som kommer till en högre kostnad. De har något bättre melee-försvar och ett pansarvärde på 40 istället för 15.

Du har nu möjlighet Lothern Sea Guard är en annan klassad serie som också kommer att få pansar upp med sköldar, sportar en rustningsklassificering av 40 och ett melee försvar av 40. De har över genomsnittliga ledarskap och en rad 165. De har också en avgiftsbonus mot stora fiender och en bonus mot stora fiendens enheter. De har också anständigt tillräckligt med hastighet för att kunna omplacera snabbt.

När vi går vidare till kavalleri-enheterna i High Elf armén ... vi har Ellyrian Reavers. De är en "chockkavalleri" -enhet med en mycket snabb bonus och en förgränsningsdisplaybonus. De har ett pansarvärde på 40, med ledarskap över genomsnittet och en hög hastighet på 90. Deras melee-attack och försvar är okej, men de får en avgiftsbonus på 40.

Total War Warmer 2 - Silver Helms

Du har nu möjlighet Silver Helms är en annan chock kavalleri enhet med en anti-infantry bonus och en pansar bonus. Till skillnad från Ellyrian Reavers har Silver Helms mer än dubbelt pansarbetyg av 90 och en ledarskapsbetyg av 80. Deras hastighet är något lägre vid 78 på grund av att de är tyngre, men de har högre melee attack, högre melee försvar och en avgift bonus på 58.

Dragon Princes kommer härnäst. De är ännu en chock -kavallerienhet som bär pansar- och sköldbonusar, tillsammans med en speciell drakpansarbonus för att skydda mot brandskador och krigsmästares förmåga. De har ett superhögt rustningsklass på 110, tillsammans med ett superhögt ledarskapsbetyg på 93, så de kommer inte att fly från strid när som helst snart.

De har hög hastighet på 78, genomsnittliga närstridsattacker och försvarsbetyg, men en superhög laddningsbonus på 80, så de är bra för att slita och slita igenom fiendens linje som Doom Guy sliter och tårar genom demonerna.

Om du trodde att vanilj Ellyrian Reavers var lama, väl Ellyrian Reaver Archers kan ändra åsikt. Det är en mycket mobil, mycket skicklig, missilkavalleri. De har en mycket snabb bonus, en förtruppsbonus så att de kan attackera fiender på nära håll i början av striden, och de har en eld medan de flyttar bonus.

De har något under genomsnittlig rustning på bara 40 och medellångt ledarskap vid 64, men deras hastighet är oöverträffad vid 90, och deras låga närstridsattack och försvar kompenseras med att de kan cykla och skjuta vid en rad uppåt till 140.

Total War Warhammer 2 - Tiranoe Chariot

Upp nästa är Tiranoe Chariot enheter. De är en missilvagnsklass med en reaverbåge-bonus, en anti-infanteribonus och en eld medan du flyttar bonus. De har perfekt bra rustning vid 50, en tillräckligt hög ledarskapsbetyg på 75 och mycket snabb hastighet på 84.

Deras vapenstyrka är faktiskt på 40 trots att deras närstridsattack och närstridsförsvar är ganska låga. De har en laddningsbonus på 55 och detta är kombinerat med ett högt intervall på 165, missilskador på 124 och 46 ammunition.

Går vidare till artilleriet ... High Elven armén har bara ett stycke artilleri i form av Eagle Claw Bolt Thrower. Artilleristycket har rustningsgenomborande missiler och flerskottsammunition som gör att du kan byta ammunitionstyp i farten.

Du måste dock få skotten att räkna eftersom du bara får 22 skott. Den goda delen är att du får en räckvidd på 370 på dessa bad boys och 139 missilskada. Hastigheten är bara 20 så du kommer inte att göra några hit and run -attacker med dessa bad boys.

Total War Warhammer 2 - Great Eagle

Avrundning av enhetstyperna är de monströsa djuren på sidan av de höga alverna. Detta inkluderar Great Eagle, som har en bonus att vara väldigt snabb. Den har ett pansarvärde på 30, mycket dåligt ledarskap på bara 19, men det är extremt snabbt med ett betyg på 119. Den har också måttlig närsträckningsskada vid 40, men lågt melee-försvar vid endast 28. Det är den största styrkan är dess taloner, som gör upp till 390-skador, tillsammans med att ladda in mot fiender med en 62-laddningsbonus.

Du har nu möjlighet Flamespyre Phoenix är en annan antennenhet, låg rustning men har bonusförmågan för återfödelse, tillsammans med att ha pansringsgripande bonusar, att kunna omedelbart döda enheter med dödet ovanför brandattacken, och de är anpassade till magi. De har en laddningsbonus på 50, en ledarbetyg på 50, extremt hög hastighet på 120, och deras vapenstyrka är på 330. Återfödelsebonusen tillåter den också att återfå lite HP när dess liv blir för låg under strid.

Du har nu möjlighet Frostheart Phoenix är nästa antennenhet på resplanen, sportar en pansarbonus, pansar-piercingattacker, en magisk aura och en förmåga till magi. Till skillnad från sina andra flygbröder är Frostheart Phoenix inte lätt pansar eller svag mot meleeattacker, det har faktiskt en pansarbetyg av 80 och en hög ledarskapsbetyg av 85. Hastigheten är inställd på 100, och dess vapenstyrka är inställd på 360.

Att gå med i örnarna är tre olika typer av drakar, inklusive sol drake, som har bonusar för att använda sun Dragon's andetag. Det orsakar terror bland sina fiender, har vågig hud att motstå mot de flesta attacker och genomtränger rustning av fiendens enheter. Det är faktiskt rustningsgradering är inte för imponerande, inbäddat i en medioker 50, medan dess ledarskap är på 70, och dess hastighet är 95. Dess vapenstyrka är ganska kraftig vid 460, vilket gör den starkare än örnarna.

Du har nu möjlighet Moon Dragon har också samma bonusar som Sun Dragon, men istället för eldången har den måndrakens andedräkt. Den har också högre vapenstyrka vid 520.

Sist men inte minst är det Star Dragon, gungstjärns drakens andetag, och har mycket hög rustning vid en 80-klassificering, tillsammans med högt ledarskap på 80, en hastighetsklassificering av 80, och både över-genomsnittlig attack och defensiva förmågor. Dess andetag är det farligaste verktyget, men att kunna släppa ut massiva skador med en klassificering av 580.

Andra guider