Hur var artikeln?

1515990cookie-checkAssassin's Creed Origins Guide: Så här tjänar du snabba pengar på PS4 och Xbox One
Blogg
31 oktober 2017
1.30 min läs

Assassin's Creed Origins Guide: Så här tjänar du snabba pengar på PS4 och Xbox One

Ubisoft har släppt Assassin 's Creed Origins på PC, PS4 och Xbox One. Om du letar efter en guide för att tjäna snabba pengar på PS4 och Xbox One kommer den här guiden förhoppningsvis att vara till nytta.

Till att börja med, den här metoden i Assassin's Creed Origins Det är inte en glitch eller det är verkligen ett oändligt pengar trick, men det ger extra pengar om det görs korrekt. Detta trick är mer av ett utnyttjande som kommer från djur och djurhål.

Förtjänsten bakom detta mycket trick är att folk som råkar vara på PS4 och Xbox One som inte har tillgång till fusk nu har möjlighet att tjäna pengar i en (diskutabel) snabbare takt.

På en sidoanteckning kan dock detta utnyttjande ta mycket tid om du väljer en plats och ett djur som är långt ifrån en stor hälsa. Men om du känner till en plats som ger djur som är svaga och ger bra pengar när de handlas, kanske du har den perfekta platsen att odla kontanter.

Videoguiden nedan som visar hur du använder detta pengarutnyttjande i Assassin's Creed Origins kommer in ScereBro PSNU.

Sammantaget kan denna utnyttjande användas var som helst så länge som området genererar djur efter att ha lämnat och kommit in på en plats igen och sedan dör. Efter att ha samlat materialet från vilket djur som helst (i videon ovan är det ormar), ta tillbaka dina saker till en djurförsäljare så att du kan byta in dina varor för pengar.

Jag är säker på att det finns mycket bättre sätt att tjäna pengar på Assassin 's Creed Origins, men om du har kort tid och behöver tjäna pengar på PS4 och Xbox One utan att ta upp uppdrag och göra andra historiauppdrag, är det en alternativ metod som bara kan fungera.

Slutligen, Assassin's Creed Origins är tillgänglig för att spela just nu för PC och på hemkonsoler.

Övriga nyheter