Hur var artikeln?

1463830cookie-checkMonster Hunter World Guide: Hur man smidar och uppgraderar objekt
Guider
6 februari 2018

Monster Hunter World Guide: Hur man smidar och uppgraderar objekt

Ser för att smida och uppgradera objekt i Capcoms Monster Hunter World? Denna guide syftar till att hjälpa dig att ta reda på var och hur man smidar och uppgraderar objekt. Monster Hunter World är ute för PS4 och Xbox One och kommer att starta i höst för PC.

Du hittar verkstaden på andra våningen i Astera, som du kan komma åt snabbare genom att ta en hiss upp till den. Inuti verkstaden kan du prata med två personer, en säljer redskap medan den andra personen smeder eller uppgraderar olika föremål.

Som ny spelare har du inte många alternativ tillgängliga på verkstaden förrän du går vidare i historien och kämpar mot större monster. I det här fallet är det bäst att ignorera vapen smide alternativet för en stund, som du just nu kan smida en hand full av vapen som du bara kan köpa från armonsförsäljaren.

Senare är smidespännen dock ganska viktig, eftersom du kommer att kunna låsa upp fler rustningssatser när du utvecklas. Se till att du smidar rustning som du gillar eller med färdigheter du vill ha din rustning att ha.

Allt ovanstående förklaras nedan i videofilmer av YouTuber PWARGaming.

Förutom ovanstående har vissa färdigheter ett antal nivåer, dessa siffror kan ökas genom att ha mer rustning med samma skicklighet. Med andra ord, stack pansar bitar av samma skicklighet för att få ett högre antal / nivå.

Dessutom kan du uppgradera din rustning varefter du gör detta ökar den delen av rustningsförsvaret. Se till att du väljer rustningen du vill använda och använda "Armor Spheres" för att uppgradera den.

Armor Spheres eller Armor Spheres + kan erhållas från bounties som belöningar, där processen för att uppgradera en rustning bit kan göras med individuella Armor Spheres eller genom att dumpa en last av dem för att maximera en rustning bit. Se till att du uppgraderar alla dina rustningstycken som du har på sig och inte bara en, om du har tillräckligt med Armor-kulor för att göra det.

Vapen kan också uppgraderas. När du följer en gren i ett vapens uppgraderingsträd tillåter det dig att uppgradera eller nedgradera ett vapen. Uppgradering av ett vapen kan göras genom att följa ett eller flera specifika grenkrav för att flytta upp i uppgraderingsträdet. Nedgradering kan användas för att nå andra vägar för ett vapen, med andra ord nedgradering kommer inte bara att ge dig material, det kommer också att låta dig söka en annan gren av det specifika vapens träd.

Andra guider