Hur var artikeln?

1545350cookie-checkFotbollstaktik och härlighet fusk Lås upp oändliga rörelser, spelarnivåer 2020
FUSK
31 May 2018
1.29 min läs

Fotbollstaktik och härlighet fusk Lås upp oändliga rörelser, spelarnivåer 2020

Creoteam s Fotbollstaktik och ära har lyckats trava sig fram till Steams tonhöjd för 19.99 dollar. Spelet har taktisk turbaserad sportåtgärd, där spelare riktar sina karaktärer runt fältet och försöker utmanövrera sina motståndare. Om du har svårt att förvirra datorn och göra det långt i karriärläget finns det några fusk som hjälper dig.

Fusk tränare för Fotbollstaktik och ära är tillgänglig just nu för nedladdning över på Megadev.info.

Tränaren innehåller följande fusk:

Spelare: full energi

Ange tillgängliga flyttningar till 3

Match Timer: Max Halvtid

Spelare: Ålder + 1

Spelare: Ålder -1

Visa mer

Visa mindre

Var och en av cheatsna gör det möjligt för dig att få en fördel framför din motståndare, men kanske inte gör din karaktär till en gammal man men definitivt sänker deras ålder när de blir nära pension kan vara en stor boon för att hålla dem effektiva på planen.

Förmågan att förändra rörelserna kommer definitivt att hjälpa, som kärnan i gameplayen i Fotbollstaktik och ära förlitar sig på att använda de turbaserade rörelserna för att ställa upp dina spelare på planen och försöka överlista dina motståndare. Att hela tiden kunna lägga till fler drag i din tur, innebär att du har fler möjligheter att få bollen i nätet.

Spelet har för närvarande en ganska positiv översvämning av stöd från spelgemenskapen, som tror att spelet erbjuder dem exakt vad de vill ha av en turnbaserad sporttitel.

Fotbollstaktik och ära examen från Early Access den 1 juni. Det nuvarande priset på $ 19.99 är vad det kommer att kosta dig att ta en digital kopia av titeln, eller alternativt kan du lära dig mer genom att besöka Ånga butikssida.

Andra FYTTER