Hur var artikeln?

1542640cookie-checkInfectonator 3 Apocalypse Cheats ger dig obegränsade pengar, obegränsat DNA
FUSK
17 May 2018
1.29 min läs

Infectonator 3 Apocalypse Cheats ger dig obegränsade pengar, obegränsat DNA

Toge Productions och Armor Game Studios lyckades locka tillbaka publiken av zombie-vänliga spelare som ville infektera världen med de odöda. Att förvandla världen till en zombieapokalyps är dock ingen lätt uppgift, och spelare som kämpar för att tvinga plebeier till rollen som köttätande kritiker, det finns några fusk som hjälper dig.

Den första fuskutbildaren som görs tillgänglig kommer i godhet med fuska händer.

Premium tränaren innehåller följande alternativ för Infectonator 3 Apocalypse:

obegränsat med pengar

obegränsad DNA

Lab Zombie Count

Kan utrusta Lab Zombie

Obegränsade uppdragsposter

De obegränsade pengarna och DNA kommer både att tillåta dig att köpa och undersöka alla uppgraderingar du behöver, och ger dig obegränsade mängder material du kan undersöka med. Att ha obegränsad zombies gör att du också kan smitta befolkade områden utan att oroa dig för att stöta på någon form av begränsningar eller begränsningar av mängden zombier du kan skänka dig under en match. Den enda nackdelen med tränaren ovan är att det är en premium. Så ja, det kräver en liten bit av din plånbokssjäl.

Infectornator 3 - Hot Reporter

Som för Infectonator 3: Apocalypse, spelet är en zombie-strategititel där målet är att använda zombierna till ditt förfogande för att smitta så många människor som möjligt. Du måste använda forskningen för att låsa upp och främja zombieepidemin genom att använda över 35 olika zombies för att upptäcka och utforma. Själva spelet centrerar kring realtidsstrategimekanik, och spelare måste undvika polis och militära styrkor.

Spelet sportar 200 olika nivåer, slumpmässiga händelser, en mängd platser att besöka, och massor av politiska satir presenteras hela.

Du kan ta en digital kopia av Infectonator 3 just nu från över på ånga store för $ 12.99, där det för närvarande är 10% rabatt på det aktuella priset.

Andra FYTTER