Hur var artikeln?

1540610cookie-checkPillars Of Eternity 2 Deadfire -fusk ger dig oändlig hälsa, oändliga pengar
FUSK
9 May 2018
1.54 min läs

Pillars Of Eternity 2 Deadfire -fusk ger dig oändlig hälsa, oändliga pengar

Obsidian Entertainment kan gå igenom en PR-grov stavning tack vare Chris Avellone som spelar bönorna om fallouten som ägde rum i studion över någon inre kontors konflikt, som detaljerad i en intervju med Techraptor, men vissa spelare är fortfarande glada över Pillars of Eternity 2 Deadfire. I själva verket är många spelare fortfarande nördade om det och till och med på jakt efter några fusk.

Du kan ladda ner den första gratis tränaren för Pillars of Eternity 2 Deadfire från Herr Antifun forum.

Den fria cheat tränaren innehåller följande alternativ:

Oändlig hälsa

oändliga artiklar

oändlig pengar

Max Exp

lätt Craft

Fusken är inte något exemplifierande, men de säkert kommer att hjälpa dig att komma igenom alla tuffa bindningar du stöter på, vare sig det är från ett svårt stridsmöte, eller en brist på föremål, eller om du behöver pengar för att köpa lite snyggt, snyggt hårdvara för din besättning. Tränaren ovan har du helt täckt.

Nu om du är villig att lägga ner några av dina hårt intjänade dollar i kassorna till en premiumfuskleverantör, finns det en premiumfusktränare som du kan ladda ner från Cheathappens.com.

Premium fusk för Pillars of Eternity II: Deadfire erbjuder dig fler alternativ och verktyg för att manipulera spelet, enligt nedan:

Oändlig hälsa

En träff dödar

Byt guld

Reveal Fog of War

Gratis tillverkning

Visa mer

Visa mindre

Så som du kan se får du definitivt fler alternativ, inklusive borttagning av krigsfog, förmågan att använda dina förmågor utan kylning och förmågan att maximera ditt rykte utan att göra någonting, som att bli en pay- till-lekmedlem i ett skåp i Washington.

Den fria hantverkningen, påfyllning av fartygsmaterial och att kunna frysa tid skulle också vara praktiskt för ett antal scenarier, speciellt under strider från fartyg till fartyg, efter strider från fartyg till fartyg, och när du tar slut på leveranser.

Pillars of Eternity II: Deadfire är tillgänglig just nu på PC för $ 49.99, medan deluxe-upplagan är tillgänglig för $ 59.99. Du kan köpa spelet från digitala distributionsbutiker som Ånga, GOG.com, Mot onda online shop, medan begränsade fysiska utgåvor är tillgängliga från Amazon.com och Bästa köp.

Andra FYTTER