Hur var artikeln?

1549430cookie-checkTennis World Tour Cheats låter dig komma åt oändliga pengar, XP, skicklighetspoäng
FUSK
25 juni 2018
1.39 min läs

Tennis World Tour Cheats låter dig komma åt oändliga pengar, XP, skicklighetspoäng

För de människor som gjorde misstaget att köpa en kopia av Breakpoint's Tennis World Tour och vill göra det bra på spelet genom att fuska dig till slutkrediterna, det finns några fusk som hjälper dig på vägen.

En premium cheat tränare är tillgänglig för nedladdning över på fuska händer.

Tränaren innehåller följande alternativ:

Ändra kontanter

Ändra XP

Ändra skicklighetspoäng

Ändra poäng

De olika fuskarna gör det enkelt att komma igenom spelets karriärläge, där du kan använda kontantfusk för att köpa ny utrustning och uppgradera din utrustning utan att oroa dig för någon form av ekonomisk hårdhet som hindrar dig från att täcka ut din tennisstjärna i vilken typ av kläder som helst kläder du tycker passar dem att bära.

Möjligheten att byta din XP innebär att du kan jämföras snabbt och höja din totala betyg, var-som skicklighetsfusk gör det möjligt för dig att däcka din superstjärnan med vad som helst som du tycker är lämpligt att lägga till din karaktär. Om du vill göra det perfekta djuret på domstolen kan du.

Spelet har 30 spelbara superstjärnor från tennisvärlden, 18 olika domstolar att spela över, och både singleplayer och online multiplayer-lägen.

Tennis World Tour, men har ett hemskt betyg bland användarna för att vara en glitchy, nästan ospelbar röra.

Många av användarrecensionerna noterar att spelet är oavslutat och praktiskt taget ospelbart. Upplösningen är fast på 1600 x 900, vilket är en vanlig upplösning för de flesta Xbox One-spel. Andra noterade att kontrollerna också är fasta, så om du inte använder en gamepad-kontroller som PS4: s Dualshock eller Xbox One-kontrollen kommer du att vara uppe i en bäck eftersom du inte kan konfigurera kontrollerna.

Men om du redan äger en kopia av spelet, oavsett orsak, kan du ta tag i det Tennis World Tour fusk just nu. Om du inte äger en kopia kan det vara klokt att kolla in de överväldigande negativa användarrecensionerna på Ånga butikssida innan du bestämmer dig för att göra ett köp.

Andra FYTTER