Hur var artikeln?

1549880cookie-checkPro Cycling Manager 2018 Cheats Aktiverar Obegränsad Häftighet, Oändliga pengar
Blogg
30 juni 2018
2.1 min läs

Pro Cycling Manager 2018 Cheats Aktiverar Obegränsad Häftighet, Oändliga pengar

Ett par fuska tränare har dykt upp för Cyanide Studios och Focus Home Interactive s Pro Cycling Manager 2018. Spelet blir helt spårat i användarrecensionerna som en svensk i ett vandrarhem som drivs av ett grooming-gäng i London. Medan spelet och funktionerna är avskyvärda för många spelare, finns det några fusk som gör spelupplevelsen något acceptabel.

Den första fuskutbildaren är tillgänglig gratis från över på Mr Antifun sida.

Tränare för Pro Cycling Manager 2018 innehåller följande alternativ:

oändlig pengar

Låg hjärtslag

Oändligt vatten

oändlig Kondition

Oändlig motstånd

Det enda villkoret för att använda cheats från Mr Antifun är att när du har pengarna fusk aktiverat, se till att du har oändliga pengar och när du vill ska du avaktivera det för att undvika problem.

Det finns också en andra cheat tränare tillgänglig från över på fuska händer.

Cheat Happens tränaren har faktiskt inte samma fusk som Mr. Antifun:

Alltid låg hjärtslag

obegränsad Stamina

Obegränsat motstånd

Obegränsad attack och sprint

obegränsat vatten

Inga oändliga pengar fuskar av någon anledning. Det är lite udda med tanke på att Cheat Happens tränaren är en premium tränare.

Årets utflykt har ett par nya funktioner jämfört med Pro Cycling Manager 2017, såsom avancerad förhandlingshantering i karriärläge, tillsammans med alla nya djupgående överförings- och rekryteringsmekanik. Det finns en ny anpassningsnivå till Pro Cyclist-läget, och förmodligen förbättrad cykelmekanik under den aktuella rasen.

Fläktar har dock inte varit så angelägna om att höja beröm på spelet. Vissa har rapporterat flera krascher som hindrar dem från att spela. Andra noterade att de hade problem att skapa en profil så att de inte kunde involvera många av de olika lägena. Några mer noterade att huvudmenyns startkrasch förhindrade att de faktiskt spelade spelet i vilken som helst kapacitet. Kom nu ihåg att det inte är allt rag-tag och skräp. Några håller ut hoppet att med några uppdateringar och patchar Cyanide kan få spelet så parat att det Pro Cycling Manager 2018 är åtminstone spelbar.

Naturligtvis diskar inte plåster någon av de gemensamma negativa känslorna som uttrycks om spelet, vilket är att det är identiskt med Pro Cycling Manager 2017. En av de trevligaste sakerna någon hade att säga var att om du inte äger Pro Cycling Manager 2017 ge Pro Cycling Manager 2018 ett försök. Du kan kolla alla användarrecensioner över på Ånga butikssida.

Övriga nyheter