Hur var artikeln?

1508600cookie-checkAssassin's Creed 2 Deluxe Edition Cheats Lås upp oändliga pengar, obegränsad hälsa
FUSK
21 juli 2018
1.36 min läs

Assassin's Creed 2 Deluxe Edition Cheats Lås upp oändliga pengar, obegränsad hälsa

Ubisofts Assassin's Creed 2 Deluxe Edition kom ut för ett tag sedan, men några nya fusk har dykt upp för de av er som fortfarande lägger in lite speltid med den öppna världen, stealth-assassin-spelet.

Det finns en fri fusk tränare för Assassin's Creed 2 Deluxe Edition över på WeMod.com sida.

Det ger dig tillgång till följande alternativ:

Oändlig hälsa

Lägg till medicin

Lägg till kulor

Lägg till gift

Lägg till rökbomber

Fuskarna gör allt du förväntar dig att de skulle göra; de ger dig möjligheten att fortsätta lägga till 5,000 guld till dina kassa ad infinitum. Det finns ett fusk så att du har obegränsad hälsa, vilket gör att du kan tanka varje skott, träff och attack från dina NPC-fiender som om du hade en granit haka. Och så finns det fuskarna för att lägga till ytterligare tillförsel till din lastning, som medicin, kulor, gift och rökbomber.

En alternativ uppsättning fuskar för originalet Assassin 's Creed 2 är också tillgänglig från Megadev.info.

Cheat Trainer kommer i ett gratis och premiumformat, som innehåller följande alternativ:

+ 5,000 Pengar

Obegränsade pengar och objekt

Obegränsat uppdragstid

Odödlig

Inget mål

Fuskarna är väldigt samma som de från WeMod, men de fungerar inte på Deluxe Edition av spelet. Så du kan vara lite uppe i en bäck med MegaDev-alternativet om du planerar att använda en tränare för Deluxe Edition.

Assassin 's Creed 2 betraktades som en av de bättre utflykterna i serien innan Ubisoft blev en diversitets-central dygnsignaler. Det bästa utförandet av den andra utflykten var dock Assassin's Creed: Brotherhood, vilket gav dig allt som det andra spelet hade men sedan lagt till ett gäng extra vapen, rustningar, uppgraderingar och uppdrag. Ändå, om du fortfarande har äganderätt till det andra spelet, skulle det inte skada att ta tag i fusktränare om du letade efter att ha kul och ha lite kul med spelet.

Du kan ta en digital kopia av Assassin 's Creed 2 från över på Ånga butikssida för $ 19.99.

Andra FYTTER