Hur var artikeln?

1511280cookie-checkWitcher 3 Uppdaterade fusk ger dig direkt död, oändligt guld, ingen giftighet
Blogg
31 juli 2018
1.53 min läs

Witcher 3 Uppdaterade fusk ger dig direkt död, oändligt guld, ingen giftighet

En av de uppdaterade fuskutbildarna för CD Projekt Red's The Witcher 3 Den är fylld med många intressanta funktioner, inklusive förmågan att tvinga fiender att tröttna ut, eller förmågan att aldrig dö eller göra din häst praktiskt taget orädd. Medan The Witcher 3 är tillgänglig för PC, PS4 och Xbox One, endast PC-spelare kan dra nytta av fuskutbildarna.

Du kan ladda ner gratis tränaren från över på WeMod.com tränare sida.

Den innehåller följande alternativ:

Låg hästens rädsla,

Obegränsad hästuthållighet,

Oändlig ilska,

Aldrig dö,

Omedelbara dödar,

Visa mer

Visa mindre

Det är alla ganska coola alternativ. Alternativet "ingen toxicitet" är också snällt, för alla SJW: er som klagar över "giftig maskulinitet", du kan bara slå på "no toxicity" -fusk och Geralt behöver inte oroa sig för att hans maskulinitet blir giftig. Det var sarkastiskt, förresten.

Det finns också en andra tränare, om än äldre, som du kan ladda ner från Mr Antifun som har några av de uppdaterade cheta alternativen också.

Fusk tränare för The Witcher 3 innehåller följande alternativ:

Inf.Health

Inf.Stamina

Inf.Breath

Ingen toxicitet

Inf.Adrenaline

Visa mer

Visa mindre

Hur som helst är de andra fuskarna typ av unika i den mån du kan tvinga alla fiender att bli trötta under strid, vilket gör striderna mycket lättare, eller så kan du använda oändliga färdighetspoäng så att du kan göra Geralt så stark som du vill.

Möjligheten att alltid vinna på Gwent kommer också att vara en stor välsignelse för dig som gillar mini-spelet, men har en fruktansvärd förkärlek för att alltid komma upp i stickens korta ände.

Och självklart betyder det oändliga guldfusk att du kan gå ut och köpa vad som helst du vill utan att oroa dig för att springa på pengar.

The Witcher 3 är tillgänglig just nu för PC, PS4 och Xbox One. Cheat tränare är bara tillgängliga för PC. Lyckligtvis behöver du inte oroa dig för att få VAC förbjudet om du får Ångversion av spelet eftersom det inte finns något multiplayer, så du kan fuska tills ditt hjärtans innehåll.

Övriga nyheter