Hur var artikeln?

1518140cookie-checkDonnie Yen är en skottlärare i filmen Big Brother
Media
24 augusti 2018

Donnie Yen är en skottlärare i filmen Big Brother

Precis före sin debut på augusti 31st i den goda USA av A., en ny trailer för STOREBROR starring Donnie Yen rullade ut för att ge fansen av kampsporten superstar en kort titt på action-komedi.

Filmen spelar Yen som en krigs-svält veteran och elitesoldat som blir lärare på en skola i Kina. Skolan har ingen brist på mobbingar, hotfulla invandrare och bogser som verkar domstolsproblem och plocka slagsmål. Tur för de mer fogliga eleverna går Yen ur sitt sätt att städa upp skolans mer outhärdliga avfall, och skicka slag och spark på vägen för dem som försöker störa skolans zen.

Yen försöker balansera sina våldsamma tendenser med resor och hitta fred bland naturen, samtidigt som man försöker hjälpa studenter som lider av ett hemskt hemliv. Du kan kolla in släpvagnen nedan, med tillstånd av Film Trailer Zone.

Om jag är helt ärlig här är trailern en röra.

Redigeringen är överallt, och den klipps samman med några många hack-och-knäppta scener som det är omöjligt att se vad filmen faktiskt handlar om.

Ingen av kampscenerna syns tydligt i släpvagnen, och det gör ett litet dåligt jobb att förmedla vad den aktuella filmen handlar om.

Lyckligtvis finns det faktiskt en andra trailer därifrån i mars som ger dig en bättre uppfattning om vad filmen handlar om och dess karaktärisering av Donnie Yens Mr. Chen.

Jag kan föreställa mig att människor som letar efter en lättare, må bra film med några av Yens ikoniska kampsportkoreografi förmodligen kommer att gilla STOREBROR. Jag tvivlar på att det kommer att försvinna i historien som en av hans bästa filmer, men ibland gillar människor helt enkelt att underhålla och ha kul ibland, och med tanke på all den nonsens som har genomgått underhållningsindustrin, klockat ut ur kulturkrigskampen och att ha det bra ibland vad som är bra för själen.

Du kommer inte att behöva vänta länge för att kolla in den amerikanska versionen av filmen eftersom den kommer att debuteras på 31st augusti.

andra media