Hur var artikeln?

1513840cookie-checkMadden NFL 19 Cheats fryser spelklockan, ändrar poäng
Blogg
9 augusti 2018
2 min läs

Madden NFL 19 Cheats fryser spelklockan, ändrar poäng

EA Sports Madden NFL 19 för PC, Xbox One och PS4 är designade för att tilltala spelare som älskar återvunna sportspel och Electronic Arts siffror för att producera NFL-relaterade produkter år ut och år in för hemkonsoler och nu PC. För er som inte har något emot att lämna över 60 dollar till EA för en liten bit av er själ och en liten chans att omfamna den sortens sportanda och virtuella dekor av ragdoll-kroppar som skräpar ner fältet från hjärnskakningsklara tacklingar, så kanske ni också hitta nya fusktränare värt mödan.

Du kan ladda ner en gratis eller premium tränare för Madden NFL 19 från Megadev.info sida.

Fusk för Madden NFL 19 innehåller följande alternativ:

+ 1 Poäng för Team 1

+ 1 Poäng för Team 2

-1 poängpoäng för lag 1

-1 poängpoäng för lag 2

+ 30 sekunder på spelklockan

Visa mer

Visa mindre

För lag 1 och lag 2 fusk representerar de hemma- och bortalagen. Om du spelar hemma är du lag 1 och om du spelar som bortalag är du lag 2. Du kan lägga till eller ta bort poäng beroende på vem du vill vinna, eller ändra matchklockan så att att om du är nära att vinna men behöver lite mer tid kan du göra det. Du kan också modifiera spelet så att det blir första downs eller fjärde downs beroende på om du vill tvinga fram bollinnehavet eller tvinga fram en turnover.

Spelet har split-screen och online-spel, tillsammans med 38-prestationer för att låsa upp på PC-versionen av spelet. Den körs fortfarande på Frostbite 3 men det har inte Longshot-läget från Madden NFL 18. Den innehåller ett historia läge som låter dig ta ditt lag genom säsongen och försöka bli Super Bowl-mästare.

Du kan ta en kopia av Madden NFL 19 för Xbox One, PS4 eller på PC via Ursprungshandel.

Övriga nyheter