Hur var artikeln?

1514190cookie-checkOmega Labyrinth Inofficiell engelsk patch tillgänglig för nedladdning
Media
11 augusti 2018

Omega Labyrinth Inofficiell engelsk patch tillgänglig för nedladdning

[Rättelse: Plåstret är för Omega labyrint på PS Vita, men modderna diskuterar en patch för Omega Labyrint Z på PS Vita.]

Om du har en modifierad PS Vita eller PlayStation TV kan du installera en ny inofficiell engelsk patch för Omega labyrint. Plåstret är i grunden det enda sättet för spelare i väst att spela en engelsk version av Omega labyrint. Detta följer på Sony's häler som förbjuder PQube från att släppa Omega Labyrint Z i väst för PS4 och PS Vita.

Den inofficiella patchen är tillgänglig för nedladdning just nu från GBA Temp forum eller du kan hämta filen från Mega.nz portal.

Den engelska lappen klockar in på 33MB, och det låter dig spela igenom spelet på engelska. Vid skrivandet av denna artikel är detta den oredigerade versionen av korrigeringen som tillhandahålls av modder AlternativeZero. Han tar fortfarande på sig hjälp och arbetar igenom översättningen för att förbättra texten, fixa skrivfel och städa upp manuset.

När du laddar ner filen måste du ladda ner rePatch från Github sida.

Kopiera rePatch till mappen tai, öppna config.txt och lägg till ux0: tai / repatch.skprx under avsnittet "KERNAL".

Ladda om config.txt i Henkaku Settings Extract 7z / zip / rar och kopiera sedan alla mappar till ux0.

Starta upp spelet och njut av det.

YouTuber froid san har en timmes värd att spela upp bilder från den engelska lappade versionen av spelet som du kan kolla nedan.

Detta är i grunden samhället går den extra milen för att erbjuda spelare en engelsk version av Omega labyrint efter framställningar att få Omega Labyrint Z frigörs i väst misslyckades. Detta följde på Sonys förbud mot spelet släpps i Nordamerika och Europa tillbaka i slutet av juni.

Tänk på att översättningen fortfarande är ett pågående arbete, och det tar tid innan engelska patchen är helt klar. Ändå för de av er med en modded PS Vita eller PSTV och en uppmaning att spela Omega labyrint, här är din möjlighet att göra det.

(Tack för nyhetssteget War on Fanservice)

andra media