Hur var artikeln?

1519771cookie-checkPES 2019 Cheats Hämta Max Spelstatistik och Obegränsad Lön Budget
FUSK
31 augusti 2018
1.32 min läs

PES 2019 Cheats Hämta Max Spelstatistik och Obegränsad Lön Budget

Känd som futbol eller fotboll runt om i världen, och fotboll i Nordamerika, det senaste sportspelet av Konami, Pro Evolution Soccer 2019, är ute nu över PC via Steam, PS4 och Xbox One. Om du råkar äga spelet och inte kan slå motstående klubbar kan du ladda ner nyligen fuskutbildare.

Lägga märke till: PES 2019 är tillgänglig för spelning just nu på PC, PS4 och Xbox One. De två senare plattformarna är inte tillämpliga med följande fuskutbildare, vilket innebär att dessa fusk endast är för PC. Dessutom rekommenderas att du undviker att använda fusk när du spelar online med andra - eftersom det här spelet stöder multiplayerfunktioner.

Kan jag inte klippa det på fältet mot andra lag? Vill ha roligt och röra sig i PES 2019? Vill du snabba genom spelet? Oavsett din anledning kan vara bakom fusk, är jag säker på att det finns en bra nog som landade dig här.

De senaste tränare som arbetar på Konamis sportspel kan ses över nedan, vilket motsvarar upp till sex cheats totalt:

Max Spelarstatistik

Obegränsade fokuspunkter

Ställ in realtidsminuter av match

Frys Match Timer

Obegränsad överföringsbudget

Du kan snag tränaren genom att vara en premium medlem över på webbplatsen cheathappens.com. Självklart kommer dessa cheats sannolikt att se uppdateringar eftersom spelet mottar patchar för att squash några buggar, vilket innebär att du borde hålla dig uppdaterad om nyare fuskutgivning - så tränarna fungerar som avsedda.

Från och med nu kan du få Pro Evolution Soccer 2019 Standard Edition, samt Pro Evolution Soccer 2019 David Beckham Edition, eller Pro Evolution Soccer 2019 Legend Edition över på konami.com.

Slutligen PES 2019 Demo skickades ut i början av augusti på PC, PS4 och Xbox One, vilket betyder att du kan testa spelet innan du köper det. Den officiella versionen av spelet och dess olika utgåvor är nu tillgängliga.

Andra FYTTER