Hur var artikeln?

1514449cookie-checkTotal War Rome 2 Cheats beviljar oändliga nivåer, färdigheter, enheter och mer
Nyheter
12 augusti 2018
2 min läs

Total War Rome 2 Cheats beviljar oändliga nivåer, färdigheter, enheter och mer

Med den senaste uppdateringen (build 2.4.0) och lanseringen av "Rise of the Republic Campaign" DLC-paketet har nya fusktränare anlänt för Sega och Creative Assembly's Total War Rome 2. Spelet kan för närvarande hämtas till PC just nu.

Lägga märke till: Följande spelfunktioner är online- eller multiplayerfunktioner. Det är med andra ord rekommenderat att du undviker fusk i online-matcher eftersom det kan orsaka ett förbud och obehagliga resultat för både dig och din motsvarighet.

Om du behöver några kryddiga fusk för singleplayers aspekter av Total krig: Rom 2, då har du kommit till rätt ställe. Nya cheat-tränare har uppträtt efter utgivandet av Rom 2s uppdateringsuppbyggnad 2.4.0., Och dess "Rise of the Republic Campaign" DLC-paket.

Utan att slösa bort någon tid kan du titta över de nyinställda cheattrainerna här, som för närvarande är tillgängliga för nedladdning från WeMod.com.

Tränaren innehåller följande fusk för Total War Rome 2: Obegränsad hälsa

Obegränsat med ammunition

obegränsad Food

Instant Research

Omedelbar rekrytering

Instant Construction

Visa mer

Visa mindre

Om du vill att saker som oändligt guld, rörelse, handlingen med snabb rekrytering, konstruktion, överskottsbefolkning, enkel forskning och kompetenspoäng, nivåer och enhetstal ska kunna ändras, kan du gå vidare till cheathappens.com.

Ange guld

Obegränsad rörelse

Snabb rekrytering

snabb Konstruktion

Befolkningsöverskott

Och äntligen finns det en Total War Rome 2 fusk tränare tillgänglig från MegaDev.info.

Total War Rome 2 tränare innehåller följande alternativ:

Ange pengar till 500,000

Ange pengar till 10,000

Ställ in nivå / rank till 10

Obegränsad rörelse (armé)

Obegränsad rörelse (agenter)

Visa mer

Visa mindre

Något som är värt att notera är att på grund av anti-cheat-skannrarna i detta spel fungerar träningsalternativen på ett visst sätt och är bara aktiva under en viss tid och sedan stängs av automatiskt.

Förutom ovanstående, innan du avslutar en tur eller går i strid, föreslås att du väntar på det alternativ du senast tryckte på för att säga "Inaktiverad" för att undvika problem.

Till sist kan du få det här Total War Rome 2 spelet och dess nysläppta DLC "Rise of the Republic Campaign"Genom att gå vidare till dess officiell Ånga sida. Du kan också lära dig mer om detta spel och dess devs genom att träffa totalwar.com.

Övriga nyheter