Hur var artikeln?

1524440cookie-checkFIFA 19 -fusk ger obegränsad uthållighet, ingen trötthet och maxpoäng
Blogg
17 September 2018
1.28 min läs

FIFA 19 -fusk ger obegränsad uthållighet, ingen trötthet och maxpoäng

Big pappa EA (mer känd som Electronic Arts) har EA Vancouver och EA Romania som arbetar med den senaste årliga utgåvan av dess FIFA -spel som årets upplaga är FIFA 19. En demo släpptes inför det officiella spelet och det kommer nya PC -fusk.

Lägga märke till: Följande fuskar är för PC-versionen av FIFA 19, vilket innebär att du måste ha Origin för att spela demo. I tillägg kan följande cheats orsaka ett förbud eller någon form av konto straff. Med andra ord, var försiktig om du ska ladda ner dessa tränare.

Om du inte vet, FIFA 19 släpps under de kommande två veckorna den 28 september. Inför utgivningsdatumet kommer en demo på PC som nu måste fuska utbildare för nedladdning.

De senaste cheatsna för demoen erbjuder möjligheten att lägga till poäng, lägga till mer tid till spelklockan, återställa spelklockan, låsa upp obegränsad uthållighet, förlora aldrig trötthet, ändra träningsborrresultat och frys upp träningsborrstimern:

Lägg till poäng

Lägg till tid för spelklocka

Återställ spelklockan

obegränsad Stamina

ingen trötthet

Den här gången behöver du inte vara en premium medlem för att fälla dessa fuskar. I slutändan kan du ladda ner dem gratis via rubrik på över till cheathappens.com.

Försiktighet bör vidtas framåt med att nästa fusk tränare för FIFA 19 demo är en redaktör som du behöver ladda ner. Om du inte är cheatsredaktörer kan den här metoden inte vara för dig, men om du är i dessa saker kan du kolla in följande video att lära sig mer:

Såsom noterats ovan, FIFA 19 demo är ute nu medan den fullständiga versionen släpps den 28 september och kommer att göras tillgänglig för dem på PC, PS4 och Xbox One.

Övriga nyheter