Hur var artikeln?

1521450cookie-checkBudbärarens fuskar ger dig oändlig hälsa, oändliga hopp
FUSK
6 September 2018
1.35 min läs

Budbärarens fuskar ger dig oändlig hälsa, oändliga hopp

Sabotage och Devolver Digital s The Messenger kom ut den 30 augusti för Steam på PC och för Nintendo Switch. Spelet är en väldigt uppfinningsrik sidrulle som kombinerar 8-bitars skicklighetsbaserad traversal och 16-bitars actionplattform. För spelare som behöver lite fusk för att hjälpa dem på vägen finns det en gratis tränare tillgänglig.

Du kan ladda ner gratis fusk trainer för The Messenger från Mr Antifun.

Tränaren innehåller följande alternativ:

Oändlig hälsa

Oändliga hopp

Jag antar att du kanske undrar var resten av cheatsna är, men du behöver verkligen inte mer än det. Spelet är en klassisk throwback till NES-spel som Ninja och Sega Genesis " Shinobi.

Den oändliga hälsan innebär att du inte kommer att ta någon oändlig skada från fiender och scenfel som du kommer att stöta på, medan oändliga hopp innebär att du kan fortsätta hoppa genom några av de svårare scenlayouterna.

För att aktivera oändligt hoppa cheat helt enkelt gå in i spelet, hoppa en gång utan att fuska påslagen, och fortsätt sedan för att sätta på oändligt hoppa cheat och då bör du vara bra att gå.

The Messenger är ganska snyggt i sin design eftersom Sabotage gjorde det där du börjar i en 8-bit inspirerad miljö, med hjälp av uppgraderingsbara färdigheter för att gå igenom alltmer svåra nivåer. Du måste använda Messenger's gripkrok för att undvika att falla till viss döm och en hängglida för att flyta över spikar, lava och oändliga gropar.

Men som släpvagnen visar, slutar spelmekaniken inte där. Det finns också portaler där du kommer att stöta på 16-bitvärlden och göra en helt ny outfit och extra förmågor. Det påminner mig om den gamla Ninja Gaiden spel på SNES.

Du kommer att ha en hel värd av chefer att besegra, nivåer att erövra och förmågor att behärska.

Du kan hämta en digital kopia av Sabotage s The Messenger just nu för Nintendo Switch från Nintendo eShop eller på ånga store för PC.

Andra FYTTER