Hur var artikeln?

1524090cookie-checkZone of The Enders Den 2nd Runner Mars Cheats Låsa Oändlig Hälsa, Easy Kills
FUSK
15 September 2018
1.30 min läs

Zone of The Enders Den 2nd Runner Mars Cheats Låsa Oändlig Hälsa, Easy Kills

Konami re-släppte HD remaster av Enders zon Den 2nd Runner: Mars på PC och hemkonsoler i början av september. Den historia-tunga mech-shootern anlände inte till scenen helt ensam, den kom också med några fuskutbildare också.

Den första tränaren är tillgänglig för nedladdning på Megadev.info sida.

Fusktränaren levereras med både gratis och premiumalternativ, inklusive följande fusk:

+ 50,000 EXP

Återställ nivå till 0

+ 1-nivå

Låg energi

Oändlig subenergi

Det finns inga speciella krav för att använda cheats, bara starta upp spelet och öppna cheat tränaren och fortsätt sedan för att aktivera de fuskar du vill använda.

Det finns också en andra tränare tillgänglig som du kan ladda ner från och med på CheatHappens.com.

Fusk för Zon av Enders Den 2nd Runner Mars är listade enligt följande:

Oändlig hälsa

obegränsad energi

Easy Robot Kills

Ställ in Enemy Boss Health

Skydda Friendly Bot

Den enda nackdelen med Cheat Happens tränare är att det är en premiumtränare, så du måste betala ut riktiga pengar för att få tag på det. Med tanke på att det inte finns någon online-multiplayer åtminstone behöver du inte oroa dig för att bli VAC-förbjuden för att använda tränaren. Det finns dock ett lokalt multiplayer-läge, men jag tvivlar på att din kompis kommer att ratta dig till Steam för att använda en tränare.

Bortom det, Enders zon Den 2nd Runner: Mars erbjuder spelare 3D mech-action i en futuristisk miljö med en berättelse av Hideo Kojima. Spelet har mestadels fått positiva betyg från Steam-användare, trots att Konami har gjort Kojima smutsig. Som en bonus läggs också en virtuell verklighetskomponent till i spelet för att ge teknisk kunniga spelare lite extra för att sjunka tänderna i.

Enders zon Den 2nd Runner: Mars är tillgängliga just nu över på ånga store för $ 29.99.

Andra FYTTER