Hur var artikeln?

1528783cookie-checkNew Star Manager Cheats ger dig obegränsade pengar
FUSK
5 November 2018
1.37 min läs

New Star Manager Cheats ger dig obegränsade pengar

Nya stjärnspel och Five Aces Publishing Ny Star Manager är ännu ett spel i den underbara världen av fotboll (eller fotboll till de flesta Yanks), i hopp om att konkurrera Segas högst berömda Fotbollchef 19 utflykt. Spelet erbjuder spelare möjlighet att köpa spelare, bemanna klubben och försöka bli världsledande inom fotboll. För spelare som inte är nöjda med att spela igenom spelet på ett ärligt sätt finns det några fusk tillgängliga.

Du kan ladda ner otrogen tränare just nu från över på Megadev.info sida.

Tränaren innehåller följande alternativ:

Pengar + 10,000

Återställ pengar till 0

Återställer dina pengar till noll

Pengar + 50,000

Valda spelare: + 10 Energy

Visa mer

Visa mindre

Alternativen gör att du kan ta en spelare och göra dem till en superspelare. Du har möjlighet att pumpa upp sin statistik så att de kan ta sig till planen och förstöra tävlingen.

Dessutom kan du använda pengar cheats för att fylla ditt bankkonto så att du har tillräckligt med att hyra i vem du behöver för att få din klubb till nivå. Oavsett om det är en ny scouter, en ny tränare som piskar spelarna i form, eller en helt ny stjärnspelare för att ta tag i framåtpositionen och slå tävlingen till underkastelse.

I själva spelet ser spelaren på sig en fotbollschef, där du måste använda dina färdigheter för att ta laget upp till toppen av leden. Spelet låter dig styra vilken typ av klubbfaciliteter som byggs och uppgraderas för spelarnas träningssystem, hantera det off-pitch drama att hålla flyktiga spelarpersonligheter i schack, och utnyttja din expertis på plats för att föra ditt lag och verkställa spelningar som en chef.

Du kan plocka upp en digital kopia av Ny Star Manager just nu från ånga store För bara $ 19.99.

Andra FYTTER