Hur var artikeln?

1530682cookie-checkSpyro Reignited Trilogy Gameplay Walkthrough
Media
16 November 2018

Spyro Reignited Trilogy Gameplay Walkthrough

Activision släppte igen Spyro: Draken trilogi som Spyro Reignited Trilogy för Xbox One och PlayStation 4. Paketet består av Spyro: Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage! och Spyro 3: År av draken. Om du är nyfiken på att få lite hjälp med återskapningen av trilogin finns det några spelgenomgångsguider tillgängliga.

YouTuber ProsafiaGaming har en spellista över alla spel och alla filmspel som är inslagna i en fin liten spellista som du kan kolla nedan.

Spelet börjar med att välja mellan de tre Spyro titlar. Videoutgången för Spyro Reignited Trilogy börjar med originalet Spyro: Draken.

Efter en kort film, spelar spelarna rätt in i spelet. Du kommer att ha möjlighet att skjuta Spyros korta andetag, streck och hopp.

Använd 'X' för att hoppa på DualShock eller 'A' på Xbox One-kontrollenheten. Du kan också sväva något genom att hålla hoppa knappen nedåt på höjden av ett hopp.

Du kan steka fiender med Spyros andetag eller dash i dem för att döda dem.

I den huvudsakliga startvärlden, interagera med de frusna draken för att få handledningstips och samla drakens status. Det finns ett antal världar du kan också besöka via kartakartan, men du måste rädda alla huvuddrakarna inom startområdet. Det borde finnas fyra. Därifrån kan du gå in på den första huvudnivån.

Spyro Reignited Trilogy - En stark drake

Stone Hill

Du kan samla några av kristallerna runt kartan och ta ut fåren och ogresen. Gå in i enklaven för att samla in mer skatt och rädda Lindar.

Du hittar också ett extra liv i en korridor och frigör en annan drake. Det finns också en portal som tar dig tillbaka till hantverkare. Gå dock inte igenom portalen. Hoppa av ledgen och ner till stranden, du kommer att upptäcka att det finns en grotta med en nyckel inuti. Ta det.

Över den andra sidan av kartan hittar du en annan fångenskapsdrage, den här gången är det Gavin. Även den nyckeln du plockade upp? Det låser upp skattekisten bredvid Gavin.

Gå in i tornet inom behållaren och det finns en magisk gravitationslift som tar dig till toppen av tornet där du hittar Gildas, vem är den sista draken som ska räddas i kartan.

Precis utanför förvaringsområdet finns det en snabbredd kepsad varelse. Du kan knyta honom ner och så småningom bränna honom för att fånga ett ägg.

Du kan lämna kartan när du får alla drakar, men som du kan se i videon ovan kan du också få alla kristaller till 100% nivån.

Spyro Reignited Trilogy - Zooma in med åtgärdsknappen

Mörk ihålighet

När du är klar kan du återgå till artisanskartskarta genom portalen du upptäckte inuti behållaren. Fortsätt till nästa steg, Dark Hollow.

Slå upp ogresen och bränn dem som om de var olagliga utomjordingar som försökte ta över ditt hem. Det finns en grupp av dem på en sida, spräng dem bara och fortsätt sedan in i gömstret. Det finns en drake inuti biblioteket.

Det finns en annan drake upp på plattformarna strax utanför inomhusbiblioteket. Observera också att fienderna med metallpansar inte kan brännas på huvudet. Du måste antingen komma bakom dem eller använda Spyros dashing charge attack för att skada dem som bär rustning.

På vägen till utgången möter du den sista draken i området, vilket ger din summa till 11 vid denna tidpunkt. Detta öppnar sedan portalen tillbaka till artisanerna.

Spyro Reignited Trilogy - Devlin

Torg

På torget måste du gå upp på stigplattformarna, vilket leder dig till Nils. Frigör honom och fortsätt sedan genom de områden där tjurarna finns och de tar dig till en annan fångad drake, Devlin.

Följ vägen längs med torget för att nå ytan av kartan, som sedan tar dig till torgets övre plan. Där måste du befria Thor från fångenskap.

Hoppa ner i området med vattenfontänen och en massa tjurar där du kommer att kunna frigöra din sista drake, vilket borde få din summa till 15. Du kommer då att kunna återvända till artisanerna genom portalen.

Spyro Reignited Trilogy - Sunny Flight

Sunny Flight

Hoppa över till den andra sidan av kartan där den fördjupade dammen ligger nära de två vattenfallen för att komma in i Sunny Flight. Syftet med denna karta är att flyga genom kartan längs tågspåren och spränga alla explosiva fat på tågen och sedan samla alla skattekistor inuti viken.

När du får skattkistorna och fatet kommer det att lägga mer tid till din totala timer, vilket kommer att räkna ner när du flyger genom scenen. Följ bågarna längs utsidan av öarna för att samla tiden tills du når planerna som cirklar mer av bågarna. Blås upp planen för att slutföra scenen.

Spyro Reignited Trilogy - Nevin

toasty

Strax över kullen över från Sunny Flight-scenen hittar du nästa etapp, Toasty. När du har skrivit in finns det några onda trollkarlar. Rosta dem upp tillsammans med sina fula hundar.

Fortsätt samla kristallerna och skattkassorna medan du rostar hundarna och deras raggedy-klädda trollkarlar. Huvud inuti tornet och följ vägen utanför för att samla in mer av mynt och döda mer av trollkarlarna. Det finns också en drake precis utanför tornet Nevin.

Du kommer att upptäcka att Toasty är en fågelskräm som har blivit ansvarig för området. Men han är bara en svagare på stelter. Hoppa upp och steka honom för att förstöra hans förklädnad och sedan jaga honom och avsluta honom för att låsa upp portalen tillbaka till artisansvärlden.

När du har slutfört Toasty-världen kan du prata med Marco på bryggorna och ta en luftballongresa till fredsbevararens värld.

Spyro Reignited Trilogy - Peacekeepers World

Fredsbevararnas värld

När spelet är klart laddat, gratis Titan, som sedan informerar dig om att samla skatt i huvudnavets värld.

Fredsbevararnas värld är ett annat världscentrum. Det finns flera andra drakar som ligger runt området, inklusive tre extra drakar i huvudnavets värld.

Gå igenom och bränna upp alla tält och ogres, och så kommer du så småningom över en annan drake, Magnus.

Använd kanonen för att rensa en stig över plattformen genom att trycka på den och använda Spyros andetag för att antända kanonen. Du måste också använda kanonen för att rensa vägen som leder till världen strax bakom blockeringen.

Du hittar den sista draken i övervärlden, Gunnar, över åsen som du rensade ut med kanonen.

Nyckeln som du samlar kan användas för att samla upp alla kristaller och låsa upp silverbröstet inuti grottan strax bortom den oljiga dammen. När du väl har fått alla mynt och frigör alla drakar är det dags att gå vidare till nästa steg.

Spyro Reignited Trilogy - Conan

Torr kanjon

Det första huvudstadiet du vill besöka i fredsbevararnas värld är Dry Canyon. Fienderna här är pansar och skärmad. Du måste använda Spyros hoppa laddningsattack för att skicka dem.

Följ vägen runt tills du når Conan, den första fångade draken. Flytta längs åsarna och du kommer att stöta på Boris, som ligger längs en stig som tar dig genom kanjonen som leder upp en lindande väg mot Maximos och en nyckel.

Fortsätt genom scenen tills du når en grotta - död alla de onda i grottan och å andra sidan är ett torn. Inuti tornet är den sista draken du behöver frigöra i scenen.

Huvud runt till scenens ytterkant för att samla fler kristaller och glida över till en plattform med en kista som har ett extra liv inuti. Fortsätt att glida till den lilla önsklippan, om du vill, för att få några fler kristaller. Annars gör du väggen på andra sidan som tar dig över en bro och in i det område där portalen är det som tar dig tillbaka till fredsbevararnas värld.

andra media