Hur var artikeln?

1531092cookie-checkThief Simulator Cheats ger dig oändliga pengar, oupptäckt från polisen
FUSK
21 November 2018
1.47 min läs

Thief Simulator Cheats ger dig oändliga pengar, oupptäckt från polisen

Eidos och Square har helt bungled Tjuv franchise. Vad som borde ha varit en framsteg på att stjäla saker och använda stealth förvandlades till ett komplett skämt med 2014-utflykten från den nu glömda Tjuv spel för PS3, PS4, Xbox 360 och Xbox One. Spelare skulle nog hellre skölja det från minnet om det fortfarande finns i deras minne. Andra utvecklare har dock bestämt sig för att plocka upp slacket genom att skapa en modern tjuvesimulator, vilket ger spelare en mer avancerad form av rovdjur än någon tidigare Tjuv utflykt från Eidos. Ett bra exempel på det är Noble Muffins ' Tjuv simulator, som är en avancerad tjuvsimulator tillgänglig på PC just nu.

Spelet publiceras av Playway SA och kom nyligen ut den 9 november. För spelare som redan äger en kopia av detta ganska komplexa spel och behöver fusk finns det några tränare tillgängliga.

Den första tränaren är tillgänglig gratis från Mr Antifun sida.

Tränaren innehåller följande alternativ:

Oupptäckt

Oändliga Skill Points

oändlig pengar

Ingen polisvarning

Det finns några saker du måste ta hänsyn till innan du aktiverar fusk. Först måste du faktiskt gå in i spelvärlden och se till att den är fullt laddad innan du öppnar 3-tränaren. För att utnyttja oändliga skillpoints cheat, fortsätt för att öppna fönstret och sedan aktivera oändliga skillpoints cheat.

För ingen polisvarningsfusk måste du först aktivera oupptäckt fuska så att polisen inte kommer att bli varnad och de kommer inte att kunna upptäcka dig om du reser ett larm eller någon vittnar om dig.

Du kan kolla in en gameplay-video för spelet nedan med tillstånd av GrayStillPlays.

Det finns en andra cheat tränare tillgänglig över på fuska händer.

Tränaren sportar följande alternativ:

Obegränsad Lockpick-hållbarhet

Instant Lockpicking

Instant Safe Unlocking

Smygläge

Ändra kontanter

De fuskar all hjälp med olika typer av tjuvaktiviteter som finns tillgängliga i spelet, oavsett om det försöker bryta sig in i en iPhone, stjäla någons sedan, ta en mikrovågsugn, lyfta en Xbox 360 eller ta en platt-TV.

Du kan plocka upp en digital kopia av Tjuv simulator över på ånga store för $ 19.99.

Andra FYTTER