Hur var artikeln?

1537510cookie-checkElektronisk konst godkänner Battlefield V Flopped och uppfyllde inte Q3 Försäljningsförväntningar
Blogg
6 februari 2019

Elektronisk konst godkänner Battlefield V Flopped och uppfyllde inte Q3 Försäljningsförväntningar

Det har bekräftats av Electronic Arts under företagets finansiella rapport Q3 att DICE: s 2018 FPS-spel, Slagfält V, uppfyllde inte Q3 försäljningsförväntningar. Denna information tvingade EA: s vd, Andrew Wilson, att säga "vi gjorde inte våra förväntningar."

Efter hela "outbildade"Röra, och december 1st, 2018, BFV lanseringshändelse som gav fram "#everyonesbattlefield”Debakel, vi har nu officiellt ord att Battlefield V” blev vaken ”och” gick sönder. ”

Just idag, publiceringssida hollywoodreporter.com förklarade följande om den kontroversiella titeln som kallas Battlefield V:

“Spel som Battlefield V och mobiltiteln Command & Conquer: Rivals misslyckades med att leva upp till förväntningarna för EA, avslöjade videospelföretaget i sin senaste kvartalsrapport.

De totala intäkterna för kvartalet uppgick till $ 1.3 miljarder, en ökning från förra årets $ 1.2 miljarder, även om siffran var lägre än EA: s förväntningar för perioden. Nettoomsättningen för Q4 förväntas bli ungefär $ 1.163 miljarder, medan nettoomsättningen för räkenskapsåret 2019 förväntas bli cirka $ 4.9 miljarder. "

Publiceringsplatsen skulle även citera Wilson, VD för EA, och rapportera:

"Wilson sade på ett intäktssamtal på tisdagen att spelets släppdatum, som drevs tillbaka på grund av utvecklingsproblem," flyttade det till en konkurrenskraftig semestermarknad. "Han noterade också att populariteten för Battle Royale-spel skadade spelets prestanda (Battlefield V har för närvarande inte ett Battle Royale-läge men har planerat att släppas under våren i år). ”

Se, nyheterna Direkt följde upp ovanstående rapport och noterade följande punkter från Q3-konferenssamtalet:

  • Företaget skyllde den tröga försäljningen av sitt Battlefield-spel, och uppgraderingar till titeln - inklusive ett Battle-Royale-läge - kommer inte förrän senare.
  • Fortnite och Red Dead 2 gav också distraheringar, säger finanschef Blake Jorgensen: "Det är alltid en kamp, ​​för tiden mer än en strid om pengar."
  • Det är ingen hemlighet att industrin går igenom en period av omvälvningar, eftersom spelare lämnar konsolspel och omfamnar kamp-royale-stiltitlar som Fortnite. Men takten i nedgången i EA: s förpackade varor var fortfarande ögonöppnande, med nettoinkomster ner 15 procent till $ 1.55 miljarder i 12 månader som slutade i december.
  • Högsäsong är traditionellt den starkaste för videospeltillverkare, men EA: s rapport kommer sannolikt att ifrågasätta om den här trenden hölls i december i december. Take-Two Interactive, som rapporterar resultat onsdag morgon, har redan ställt tvivel om populariteten hos Grand Theft Auto Online under julperioden.

Förutom ovanstående information skulle Wilson till och med ta till ir.ea.com och ea.com att vidarebefordra följande information:

"Videospelindustrin fortsätter att växa genom ett år med intensiv konkurrens och transformationsförändring. Q3 var ett svårt kvartal för Electronic Arts och vi utförde inte våra förväntningar. Vi tillämpar nu styrkorna i vårt företag för att stärka vår verkställighet och fokusera på att leverera bra nya spel och långsiktiga levande tjänster till våra spelare. Vi är väldigt exalterade över Apex Legends, den kommande lanseringen av Anthem och en djup uppställning av nya erfarenheter som vi kommer att ta med till våra globala samhällen nästa budgetår. "

COO och CFO Blake Jorgensen följde upp Wilson och noterade:

”FIFA framstår som en robust franchise genom ett tumultår i videospelsindustrin. På andra håll i verksamheten gör vi justeringar för att förbättra genomförandet och vi fokuserar om FoU. Vi ser fram emot att vi är glada att lansera Anthem, vår nya IP, att växa Apex Legends och relaterade Titanfall-upplevelser, att leverera nya Plants vs. Zombies och Need for Speed-titlar och att lägga till Star Wars Jedi: Fallen Order till våra sporttitlar på hösten."

Sammantaget tror Wilson och besättningen Q4 och FY20 blir bättre eftersom de kommer att se frisläppandet av Battlefield V s Firestorm (kamp royale mode), Hymn, en ny Need for Speed titel, Apex Legends, och ett "nytt skyttespel."

Övriga nyheter