Hur var artikeln?

1466820cookie-checkVänster Alive Cheats Låt dig stänga av skada, aktivera max vikt, gudläge
FUSK
17 mars 2019
1.54 min läs

Vänster Alive Cheats Låt dig stänga av skada, aktivera max vikt, gudläge

Square Enix s Vänster Alive var ett av de spel som lanserades med mycket negativ feedback för att vara ett skitspel. Det är inte ett bra spel, men för människor som av misstag plockade upp en kopia som trodde att det skulle vara ett bra spel, finns det några fuskutbildare tillgängliga för PC-versionen av spelet.

Den första tränaren är tillgänglig för nedladdning på Megadev.info sida.

Tränaren sportar följande alternativ:

Återställ blödning

Läka spelaren

Obegränsat med ammunition

+ 1-gadget

-1 Gadget

Visa mer

Visa mindre

Med prylarna kan du lägga till eller ta bort dem från ditt lager för att skapa utrustning. Den ouppladdade fusken innebär att du kommer att kunna avfyra ditt vapen på obestämd tid tills du är helt tom för ammunition. Tänk på att fuschen utan omladdning inte är densamma som oändlig ammunition. Du kan emellertid också aktivera den obegränsade ammo-fusken så att du inte behöver ladda om och inte heller slutar ammunitionen.

Naturligtvis är det inte så att det betyder mycket med tanke på hur mycket spelet suger, så detaljerat av Bullrig Pixel.

Nu om du fortfarande behöver några högkvalitativa sätt att fuska igenom Vänster Alive, det finns en annan fusktränare som är tillgänglig för en premie över fuska händer.

Oändlig hälsa

Ingen blödning

obegränsad Sprint

Obegränsad Max Ammo

Ingen omladdning

Visa mer

Visa mindre

Så det finns några ytterligare fusk som du kan komma åt för att göra spelet enklare, bekvämare eller ge dig något att röra med för att ändra spelupplevelsen, till exempel att Wanzer inte överhettas eller stänger av alla skador eller det obegränsade föremål.

Fusken kommer dock fortfarande inte att fixa alla spelets problem. Från de återvunna nivåerna, till den dåliga optimeringen, till den dåligt implementerade AI, spelet misslyckas på många olika nivåer, och så tydligt på Ånga butikssida, användarrecensioner gör det känt att spelet förmodligen bara är värt att spela om det blir taget in av modders och omarbetat hur plastikkirurger övergick Fergies ansikte.

Vänster Alive är för närvarande tillgänglig för Xbox One, PS4 och PC. Men om du inte redan äger en kopia skulle du själv inte vilja köpa en kopia.

Andra FYTTER