Hur var artikeln?

849460cookie-checkSonic The Hedgehog Movie Delayed till februari 14th, 2020 så de kan fixa Sonic's Fugly CGI
Underhållning
25 May 2019

Sonic The Hedgehog Movie Delayed till februari 14th, 2020 så de kan fixa Sonic's Fugly CGI

Regissör Jeff Fowler gjorde en tweet på maj 24th, 2019 som indikerar att Sonic The Hedgehog Filmen skulle vara försenad från dess nedgångsläpp till en tidig 2020-release i februari 14th.

Tweeten har en hashtag bifogad som skämt som ingen av VFX-artisterna skadades i filmens framställning, en referens till några personer som kritiskt kritiserade filmens produktion för att omforma Sonic-modellen och behöva tvinga effekterna konstnärer i crunch till träffa fristen för utgivningsdatum.

För att ytterligare lägga in kontexten hashtag hjälpte en massa agitatorer på sociala medier som Rami Ismail att utveckla den här tanken att byte av Sonic CGI från den fugly-designen till något avlägset estetiskt välsmakande skulle tvinga visuella effekter teamet till "crunch".

Rami och andra spelutvecklare var över Twitter på maj 3rd dygnet som signaliserar hur fel kult kultur är.

Filmen var tänkt att vara ute på November 8th senare i år, men det fanns en hel del påtryckningar från sociala medier missbrukare som försökte dygda signalerar att produktionsteamet inte kunde fixa Sonics hemska CGI-design i tid för att göra november 8th-utgåvan.

Vi har ingen aning om hur Sonic kommer att lösas eller vilken typ av fixa de ska genomföra. Gamers, fans och furries likar allt som spände på den original designen som avbildades i debutsläcket, som såg Sonic som ser ut som en perverted mardrömförening av den mörka sidan av DeviantArt möter den degenerated sidan av Tumblr. Resultaten var sådana som trauma görs.

Olika artister försökte fixa Sonic till bästa möjliga förmåga, som beskrivs i videor som den ena xXAntitoxGammerXx.

Med allt prat om att fixa Sonic och fördröja det så att han ser mindre ut som en fuglypedo-gris, tog vissa människor chansen att ha lite roligt med alla nyheter och ge fandom något som verkligen är värdigt för vad varumärket har (d) utvecklats till.

YouTuber surrealistisk underhållning gjorde en trailer som perfekt fångar vad Sonic The Hedgehog bör hoppas uppnå när den släpper ut i februari 14th, 2020.

Annan underhållning