Hur var artikeln?

845670cookie-checkDöda eller Alive 6 Data Miners Point till Kula Diamond som andra KoF Guest Character
Blogg
20 May 2019

Döda eller Alive 6 Data Miners Point till Kula Diamond som andra KoF Guest Character

SNK Corporation och Koei Tecmo gick ihop för en DLC crossover i Dead or Alive 6. Vi vet att en av gästkaraktärerna är Mai Shiranui, men vi har varit helt i mörkret för den andra karaktären ... tills nu. Vissa datavinnare har försökt sifta genom filerna för att upptäcka vem det andra gästteckenet är, och en av dem kan vara Kula Diamond.

Över den Steam forum användare universal_eternity gjorde ett inlägg på maj 17th, 2019 länkade till a Pastebin-fil innehållande extraherad XML-data från Dead or Alive 6. Några av dataen pekar på vissa attacker, eftersom karaktärens namn har blivit doldat med en grundläggande "SNK" moniker. Den extraherade data avslöjar att SNK-karaktären har isangrepp, rök och partiklar. Du kan kolla in en kort bit av extraktionen nedan.

Visa inlägg på imgur.com

Denna data bekräftades av Gatto Tom, som gjorde ett inlägg på Twitter som angav att den andra DLC-tecknen från King of Fighters skulle vara Kula Diamond.

Men det var inte bara ett uttalande på Twitter som Gatto Tom delade, han gick ett steg längre genom att extrahera några av de konsttillgångar från spelet, inklusive de speciella effekterna av karaktären, som innehöll is, regnbågar och flerfärgade auror .

Visa inlägg på imgur.com

Visa inlägg på imgur.com

Visa inlägg på imgur.com

För de av er som inte vet har Kula vanligtvis använt isattacker och spinnflyttningar med partikelstoft, som liknar vad Gatto Tom delade.

Det finns också en video som lyfter fram alla Kula's speciella attacker, och effekterna är alla praktiskt taget identiska med de tillgångar som Tom extraherade från Dead or Alive 6. Du kan kolla in en sammanställning av hennes attacker av YouTuber deathmule.

Nu garanterar det inte att Kula är det andra tecknet, men baserat på bevisen hittills ser det definitivt ut som det är fallet. Vi kommer ta reda på vem det andra mysteriet är när de blir tillgängliga tillsammans med Mai i juni.

(Tack för nyhetsspetsen Gatto Tom och Eric Otness)

Övriga nyheter