Hur var artikeln?

1474550cookie-checkGhost Recon: Breakpoint Survival Elements inkluderar hunger, dehydrering, ackumulerade skador
Media
15 May 2019

Ghost Recon: Breakpoint Survival Elements inkluderar hunger, dehydrering, ackumulerade skador

Under avslöjandet av Ghost Recon: Breakpoint vissa YouTubers fick tillgång till nästan en hel timmes innehåll för den kommande tredjepersonsskytten från Ubisoft. Det kommande spelet kommer ut för Xbox One, PS4 och PC i höst.

YouTuber MassiveG släppte en 24-minuts video som talade om ett antal olika funktioner, inklusive förmågan att bära skadade lagkamrater till säkerhet, som liknar vad som beskrivs i Star Marine's original tech demo.

En annan cool funktion är förmågan att utnyttja aktiv miljökamouflage genom att göra saker som att täcka dig i leran, som Arnold gjorde i originalet Predator att dölja sig själv. Leran är också deformationsbaserad, inte till skillnad från Milestones racingspel. Du kan kolla in videofilmen nedan.

Videon börjar med att prata om skadan, som kan stapla i hela spelet. Skador kan ackumuleras när du går igenom spelet. Om du faller av en klippa och skadar ditt ben, och sedan faller ner en kulle eller skjuts, kommer dessa skador inte att gå undan. Du måste hitta varor för att läka dig själv och hantera alla dina ackumulerade skador.

Skador kommer också att ändra hur du går, springer, kryper och rör dig. Om du är för skadad kan det påverka ditt mål. Enligt MassiveG kommer spelet inte att ha överlevnadsrelaterad slipning, och det kommer inte heller att tvinga spelare genom en spelförsvagande upplevelse, som med Far Cry 2 s malariasystem.

Du kommer dock att behöva hantera hunger genom att skaffa rationer, använda vatten för att förhindra uttorkning och sova för att ladda upp din energi.

Crafting är också implementerat i spelet där du kan skaffa resurser inom miljön och sedan ställa in en provisorisk bivouak för att uppgradera din utrustning, skapa nya varor och behandla dina skador.

Ghost Recon Breakpoint - Office

Det finns också 30 nya fordon med ett helt omhändertat hanteringssystem och massor av nya militära fordon att kommandot.

Nu är en sak som jag tycker verkligen cool, att på grund av de skador du kan hålla till fots noterar MassiveG att fordon spelar en betydligt större roll denna gång eftersom det begränsar mängden skador du kan uppnå.

Olika fordon är också avsedda för olika typer av terräng. Vissa är bättre för asfalt medan andra är bättre för terrängspår, och vissa är bra för att köra snön.

Ghost Recon Breakpoint - Inventory

På tal om snö finns det fyra olika miljöbiomer som du kan uppleva genom skärgården den här gången.

Den enda jag gillar mest om detta är att du vet när du blir skott eftersom karaktärerna faktiskt reagerar på att bli skott. Jag har alltid känt att detta borde ha varit en av nyckelfunktionerna i Red Dead Redemption 2 för att få spelet att känna sig mer autentiskt under brandbekämpning.

Det är löjligt att detta var en funktion i det gamla M spel för nästan 20 år sedan, men det är knappt tillbaka i ett spel som gjordes under [innevarande år].

Patetisk.

Ghost Recon Breakpoint - Jungle

Hur som helst, Ghost Recon: Breakpoint kommer att överföra det fyra-spelare kooperativa online-läget från Ghost Recon: Wildlands.

Du kan välja din karaktärsklass och använda AI-följeslagare.

Lätt miljöförstöring innebär att du inte kan täcka skräppost som de flesta TPS-spel. Jag tvivlar emellertid på att miljöförstörelsen kommer att likna det gamla Röd fraktion spel

Ubisoft planerar också att släppa extra innehåll efter lansering gratis. Men du måste antingen offra din själ för att köpa spelet på Uplay eller Epic Games Store om du vill spela det på PC, så tänk på det.

För mer information är du välkommen att besöka officiell hemsida.

andra media