Hur var artikeln?

836793cookie-checkUtrullad! Spelbara tecken är alla icke-binära eller trans, enligt devs
Blogg
7 May 2019

Utrullad! Spelbara tecken är alla icke-binära eller trans, enligt devs

Utrullad! är ett spel för närvarande under utveckling och crowdfunding av Brandon Johnson från Oshawa, Kanada. Det ska vara en spirituell efterföljare till Sega's Super Monkey Ball serier. Spelarna tar på sig rollen som åtta spelbara karaktärer ... som alla är icke-binära, enligt utvecklarna.

Över den Discord-sida för Utrullad!, utvecklarna pratade om projektet med några spelare i den vanliga frågekanalen och det avslöjades att alla tecken är icke-binära. Detta var som svar på en fråga "Vad är de spelbara tecknen / deras namn?"

Moderatorn, Upy, svarade genom att notera namnen på tecknen och angav sedan att alla är icke-binära och använder de / dom pronomen.

JAacwa9

Om du inte kan läsa bilden står det ...

"Var och en av dem är icke-binär och använder dem / dom pronomen!
Dessutom kommer det att finnas ett antal hemliga, låsbara karaktärer, inklusive de som läggs till som en av indiegogo-backarna. "

Utvecklarna uppgav att några av de låsbara karaktärerna inte kommer att vara icke-binära, men sedan lyder Upy för att säga att ingen av dem är "cis" hittills.

kND8idn

Vad det betyder är att hittills är de andra upplåsbara antropomorfa karaktärerna transgender.

Det betyder inte att det inte kommer att finnas normala karaktärer vid någon tidpunkt, men hittills är de alla i grund och botten utformade runt nycklarna av förvirrade 20-något tumblr användare.

Inte alla i Discord var nöjda med den här händelsen. Det är uppenbart att de flesta spelar spel för att komma ifrån hela den sociopolitiska, identitära nonsens som har inneslutit hela sociala medier och gjort att man interagerar med människor både till ett jobb och en krigszon. Några få personer i Discord frågade om det här var ett skämt, eftersom det inte finns något sätt att något liknande kan vara allvarligt. Moden svarade emellertid och sade att inget av det var i jest.

u25KPda

Det har varit ett antal vänsterutvecklare som har använt sociala medier för att troll eller "skämt" om sin politik på nätet, och hävdar att de senare säger att de bara är "skämt". Hittills ser det dock inte ut som besättningen bakom Utrullad! skämtar. När du besöker deras Discord-kanal är det allra första du hälsas med efter att ha fått höra "rasism, misogyni, transfobi, homofobi och angränsande saker" inte tolereras.

K7g1Nj6

Även om det kanske inte är så stort, men under det att du hälsas med ett meddelande från Upy som frågar vilken pronomen emoji du vill använda.

iQZOtma

Detta verkar vara ett löpande tema bland utvecklarna av Utrullad!. Baserat på en Arkiv, chefen för teamet, Brandon, har något liknande på sin egen profilsida, där han avslöjar att han är en konstnär och nivådesigner som är pansexuell med hans / honom uttalar.

s3gbKT

Detta synkroniseras också med hans profil på tumblr och Discord.

derNCG

I grund och botten är det bara en heads-up för alla som var intresserade av Utrullad!, som fortfarande samlar in pengar över på Indiegogo.

Du kan se tonvideoen nedan.

https://youtu.be/ysSBMIp7Nsk

Bara vet att råttan i bollen och de andra spelbara tecknen är icke-binära.

(Tack för nyhetstippet BDK: s skugga)

Övriga nyheter