Hur var artikeln?

833650cookie-checkSJWs vänder mot Mortal Kombat 11 eftersom de hävdar att Ronda Rousey är transfob
Blogg
3 May 2019

SJWs vänder mot Mortal Kombat 11 eftersom de hävdar att Ronda Rousey är transfob

Även när NetherRealm Studios gick ut ur deras sätt att göra alla kvinnor in Mortal Kombat 11 lika ful som synd, och tog bort all sexappeal som skulle locka de flesta normala, rödblodiga, amerikanska hanar; även efter att ha kastat ett ben för propagandister genom att ha sin mest konservativa karaktär, Jax, förvandlas till en vänsterorienterad auktoritär; och även efter att ha gjort alla män så buffa och så sexiga som möjligt, var det fortfarande inte tillräckligt för att behaga Social rättvisa Warriors. Varför? På grund av tidigare UFC- och WWE -mästare för kvinnor Ronda Rousey.

De typiska anti-gaming webbplatser var uppe i vapen om Rouseys gjutning i Mortal Kombat 11, mestadels hoppade över den mest fördömande delen av hennes upptagande i spelet: hennes fruktansvärda röstverkan som var för platt, saknade någon form av känsla och kom över som onaturlig.

Istället fokuserade platser som Waypoint och Kotaku på Rouseys ovillighet att gå in i oktagonen mot tränare som Fallon Fox, som har gått på att i grund och botten utföra varje vålds dröm att komma in i ringen och pummla kvinnor i en blodig massa tills de låg medvetslös och hjärnskakad på mattan.

Rouseys resonemang för att inte kämpa med Fox var lika uppenbart som Amber Heards brist på skådespelande, där den olympiska berättade för New York Post i en 2013 intervju ...

"Hon kan prova hormoner, hugga bort hennes pecker, men det är fortfarande samma benstruktur som en man har. Det är en fördel. Jag tycker inte att det är rättvist.

"Jag förstår UFC vill inte vara associerad med synpunkter som (Mitrione s). Jag är också glad att de inte raka honom direkt. "

Fakta stör inte propagandister.

Rousey blev ett främsta mål för förlöjligande från webbplatser som waypoint, där författaren skrev ...

”Låt oss undersöka några av Rouseys värsta synder. I en intervju i New York Post angående Fallon Fox (en professionell fighter som råkar vara en transkvinna) sa Rousey några riktigt hemska transfobiska. Det är inte allt - hon twittrade definitivt en bit smaklös Sandy Hook Trutherism. Hon bad senare om ursäkt för den, men skadan skedde. Rousey har använt sin massiva plattform oansvarigt, och när det gäller hennes kommentarer till Fox, för att acceptera och förmedla rent hat. ”

Waypoint var inte ensam.

Som jag nämnde hade Kotaku gått med på spelningen för att köra Rousey genom smutsen, publicera en bit på Maj 1st, 2019 strax efter Waypoint, med titeln “Ronda Rousey Being In Mortal Kombat 11”.

Författare Heather Alexandra skrev ...

"Fox är den första öppet transgender MMA kämpen i sportens historia. Hon hade genomgått sexöverföringskirurgi i 2006, men fick återtryck mot tanken att hon kunde kämpa mot andra kvinnor. UFC-presidenten Dana White uppgav att han inte trodde att Fox skulle få tillåtas att slåss mot andra kvinnor. Tidigare NFL-defensiv tackling och MMA-kämparen Matt Mitrione kallade Fox en "lögn, sjuk, sociopatisk, äcklig freak" och blev senare inställd för sina kommentarer. Genom allt detta nekade Rousey att bekämpa Fox och insisterade på att hennes kamrat skulle ha en fysisk fördel i ringen. "

Det är roligt att Social Justice Warriors uppmuntrar kvinnlig bemyndigande och för kvinnor att ta kontroll över sina kroppar ... tills de bestämmer att de inte vill bli mauled i oktagonen av någon som föddes med en "Y" -kromosom.

Även Bindande i serier utropade Kotaku för deras raseri-bitande bit, vilket inte verkar som att göra något annat än att försöka rallya hat mot idrottaren och skådespelerskan. Motstycket från komiska bok- och kulturwebbplatsen skisserade det perfekt och skrev ...

"Rousey är inte det bigoted monsteret Kotaku försöker att måla henne som men istället existerar som en människa med åsikter och övertygelser som kan skilja sig från allmänt accepterade tankskolor, till och med en upopulär tro som har skadat överlevande av en förödande skolskytte . Nivået av upprörande omgivningar kring Rousey och MK11 verkar vara artificiellt tillverkade, ett koncept Kotaku själva kommenterade i sin artikel berömmer Rousey [...] "

Jeremy Hambly från TheQuartering tog också Kotaku och Waypoint till uppgift att kollidera för att anklaga Rousey.

Tyvärr är sunt förnuft bristfälligt idag i de flesta mediakretsar, och den rasande kulturen som tillverkades av Waypoint och Kotaku hittade snabbt sin väg till Mary Sue, som publicerade en bit på Maj 1st, 2019, där de skrev ...

"I ett utmärkt stycke för WayPoint framhäver Danielle Riendeau två punkter om Rouseys införande i spelet: hennes tidigare transfoba kommentarer (bland annat) och det faktum att hon inte heller är bra i Sonya som Sonya. [...]

"Tänk på det senaste numret av IAAF, som upprätthåller en sexistisk testosteronregel, att både serie av rasism och transfobi (även om Caster Semenya inte är trans, det språk som används är väldigt mycket besläktat med transfoba uttalanden om testosteron), och vi kan se att mentaliteten bakom [Rondas kommentarer] har stor räckvidd och påverkar både trans- och cis-kvinnor på grund av hur vi talar om kön. "

Denna typ av piggyback-journalistik är vanligtvis hur tillverkade ämnen blir trender, och hur trender blir till sociala medier.

Ett perfekt exempel på det är hur Yahoo !, en vanlig nyhetskälla, plockade upp på Social Justice Warrior-retoriken som cirkulerar inom entusiastkretsen och bestämde sig för att bära de sexåriga kommentarerna från Rousey tillbaka till medvetenheten hos dagens läsare alla eftersom Waypoint, Kotaku och The Mary Sue valde att förtrycka gamla ben för vissa dygnsignaleringspunkter (eller de var uttråkade och kunde inte bry sig om att täcka faktiska spelnyheter för en publik som de föraktar).

Yahoo! Sports "publicerade en bit på Maj 1st, 2019, efter låsa, steg och synkronisera med de andra uttagen där Cassandra Negley skrev ...

"Som Danielle Riendeau noterade i en bit för Waypoint finns det tusentals tjejer som spelar som Sonya Blade eftersom de faktiskt kan. För dem som växte upp i 1990s var spelet ett av få få att erbjuda en kvinnlig karaktär och tillåter därför att tjejer tror att de kan vara det en dag. Mer än 25 år senare finns det fortfarande inte många alternativ och Sonya Blade förtjänar bättre.

"Två artiklar släpptes i veckan, den i Waypoint och en annan i Kotaku, och ropade ut Rouseys införande baserat på två händelser i det förflutna.

"Hon tog muntligt på Fallon Fox, sportens första kända kvinnliga transgenderkvinna, och pratade mot fighterens införande i kvinnors division på grund av vad hon kallade en manlig benstruktur. UFC-presidenten Dana White var mot Fox-kämpande kvinnor medan den tidigare NFL-spelaren och MMA-kämparen Matt Mitrione också talade emot det och kallade henne ett "äckligt freak". "

Lyckligtvis börjar normalerna vakna upp till mediaens dumhet.

Du kan bläddra igenom kommentarsektionerna i Yahoo! Sportartikel och enkelt fånga ut massor av människor som inte bara håller med Ronda Rouseys kommentarer om Fallon Fox, utan också kalla ut Yahoo! Och de andra butikerna för att göra lite mer än att öva ideologiska shaming eftersom Rousey vägrade att kowtow till kulturkommunistisk ko .

X1seQrY
Eps5vQS

Det är också roligt hur Kotaku, Yahoo !, Mary Sue och Waypoint var mer angelägna om sexåriga kommentarer från Rousey än de var den fortsatta exponeringen av arbetskraftsrelaterade klagomål som var centrerade kring dåliga arbetsförhållanden vid NetherRealm Studios, som beskrivs i en snippet från a US Gamer artikel som publicerades i maj 2nd, 2019.

Klippet från tweeten läser ...

"" Några av dessa dödlighetssekvenser du älskar är från temparbetare "avslöjade en källa. 'NetherRealm skickar ut ett e-postmeddelande tidigt i produktionen för att få folk att skicka in ideer för dödsfall. Naturligtvis bjuder de temparbetarna på att de bara kan ge bort en fantastisk idé utan att behöva betala dem extra för det. En person i QA gjorde storyboards för sin föreslagna dödlighetssekvens. Deras idé gjorde det till, men de fick aldrig den heltidsposition som de jagade. "

Självklart plockade den viktigaste historien för de andra sajterna på halvtio år gamla kommentarer från en professionell fighter och brottare. Bli inte förvånad om NetherRealm så småningom gör ett offentligt uttalande, be om ursäkt för Rouseys räkning för att tilltala sina överklagare för social rättvisa. Man kan inte förvänta sig något mindre från ett företag som skar bort sina bollar och slängde dem i dumparen bredvid Fallon Foxs testiklar, som förmodligen ligger bakom The Mary Sue favorit abortklinik.

Detta är allmänt förekommande för minions av den intersectionella inkvisitionen. Oavsett om du sa något i det förflutna eller i nuet, är du rättvist spel för dem som skulle offra ditt namn på altaret i Progressive Stack.

(Tack för nyhetsbrevet Broken M och Minuteworld)

Övriga nyheter