Hur var artikeln?

1479180cookie-checkShadow Of The Colossus Heavy Metal Symphonic Tribute Album är tillgängligt just nu
Media
31 May 2019

Shadow Of The Colossus Heavy Metal Symphonic Tribute Album är tillgängligt just nu

Materia Collective meddelade att gitarristen Ferdk har ett nytt album tillgängligt, vilket är en symfonisk rock hyllning till PlayStation classic. Skuggan av Kolossen. Det nya 11-spåret albumet heter Slaget vid Colossus, och det tar många av spelets kampteman och ger dem en hardcore metal makeover.

Ferdk förklarade att han syftade till att kombinera skönheten i spelets berättelse med kolossiets fantastiska slag och fusionera dessa två begrepp tillsammans med ett hälsosamt lager av metall på toppen, säger ...

"Slaget vid Colossus belyser dualiteten av konflikt mot skönhet. Gitarrriffen utmanar djuren. Orkestermelodier fångar sin majestät. Jag kommer med glädje i att möta den allra första kolossen, långt tillbaka i 2005. Jag var i ærefrykt, jag hade inte sett något sådant i spel innan. Jag befann mig klättring på detta stora djur som poängen laddades in i en triumferande orkesterpelik, en unik upplevelse. Ljudspåret till det här spelet är nästan som en egen karaktär. Det definierar erfarenheten lika mycket som konstriktningen och gameplayen. Det är verkligen ett mästerverk i ett spel lika mycket som konstriktningen och gameplayen. Det är verkligen ett mästerverk av ett spel och en av mina favoritfavoriter, så jag är glad över att kunna frigöra min hyllning till spelet och dess ljudspår. "

Du kan faktiskt foga en lyssna på soundtracket med tillstånd av Ferdk Bandcamp-sida, där några av spåren är tillgängliga för din granskning.

Albumet innehåller 11 olika låtar, enligt nedan:

 1. Återupplivad Power 02: 56
 2. Öppet sätt 02: 56
 3. I Awe of the Power 02: 07
 4. Ett budbärare från bakom 02: 41
 5. En våldsam möte 02: 36
 6. Befriade förmyndare 02: 04
 7. Slottets ruiner 02: 55
 8. En Förtvivlad Farewell 02: 10
 9. Kontring 02: 50
 10. Final Battle 01: 51
 11. Det längsta landet 03: 17

Slaget med Colossus Albumet

Albumet känns som en remastered ta på old-school-kampmusik från JRPGs. Många spelare kommer troligen att känna sig riktigt hemma med Ferdks hyllning till ett av de största äventyrsspel som någonsin gjorts. Jag kan inte säga att någon av låtarna stod ut på ett sätt som helt skilde dem från källmaterialet, men det känns definitivt som en metal-themed hyllning till Kow Otani's arbete.

Du kan få händerna på albumet från ett antal olika platser, inklusive BandCamp, Pandora, Spotify, Napster, Amazon och iTunes för att bara nämna några.

Albumet är tillgängligt just nu för $ 7.99, och du kan lära dig mer om det genom att besöka tjänstemannen Materia Collective webbplats.

andra media