Hur var artikeln?

1485170cookie-checkMedborgare i rymden Cheats Sport Gud Mode, Oändliga pengar
FUSK
23 juni 2019
2.43 min läs

Medborgare i rymden Cheats Sport Gud Mode, Oändliga pengar

Sega och Eden Industries uppföljning till Medborgare i jorden kallas Medborgare i rymden är en jordbunden-inspirerat RPG-bolag genom galaxen med en färgglatt inbjudande konststil och en galnande karaktär som verkar som om de plockades direkt ur en Douglas Adams-roman. Spelet är för närvarande tillgängligt för Nintendo Switch, PS4, Xbox One och på Steam för PC, men om du är intresserad av att göra lite mer än att utforska de djupaste djupen i universums sprickor, hotspots, mörka gropar och områden där även de ljusaste solarna inte lyser finns det några fusk som hjälper dig att bli mosey på väg till galaktisk infamy.

Den första fuskutbildaren för den fina, ljusa RPG kommer med tillstånd av Megadev.info.

Du har nu möjlighet Medborgare i rymden fusk är listade nedan:

+ 100 Pengar

+ 1,000 Pengar

läka Player

Påfyllningsenergi

+ 10,000 Pengar

Visa mer

Visa mindre

Nu är några av fuskarna från Megadev-tränaren gratis medan andra kommer att kräva att du blir medlem. Tack och lov är oändliga pengar cheat gratis, så om pengar är ett problem för dig i spelet, kommer tränaren lösa det problemet för dig rätt snabbt.

Det finns en andra sats av Medborgare i rymden fuskar som du kan ta tag i.

VGTrainers har ett gratis fuskbord för fuskmotor som du kan förvärva, med tillstånd av ImpalaPUA.

I tabellen ingår följande Medborgare i rymden fusk:

Odödlig

Redigera pengar (öppna menyn)

Slagtecken saker (exp, TP)

Summon / Partner Character (TP, tar ibland menyn flera gånger)

oändlig energi

Visa mer

Visa mindre

Rymdborgare - rymdkonglomerat

Spelet i sig tar alla de irreverenta begreppen från originalet Medborgare i jorden och extrapolerar dem till ett fantastiskt rymdäventyr där du ska spela som ambassadör och en off-the-cuff collage av färgglada karaktärer som hjälper till att ta reda på var jorden har gått efter att den saknas. Du måste också arbeta dig upp i den intergalaktiska sociala stegen för att bäst representera jordens medborgare som sin officiella ambassadör, samtidigt som man besegrar onda, utforskar främmande planeter och gör bekanta med udda arter.

Spelet har inte riktigt tagit av på Steam för någon udda orsak, kanske beror det på att många människor bara inte vet att det existerar? Då är det också klagomål på PC-sidan av många spelbrytande buggar. Lyckligtvis Eden Industries är medvetna om klagomålen och till och med nyligen behandlat dem i en bug-chasing tråd över på Steam forum.

Spelets blandning av Sierra's Space Quest-stil humor och jordbunden quirkiness medan du kopplar in ett turnbaserat stridsystem efter Lördag morgon RPG gör det till en unik upplevelse i dagens övermättade marknad med vardagliga första personskyttar och oinspirerade öppna-världsaktivister från tredje person.

Spelet är för närvarande tillgängligt över på ånga store för bara $ 14.99. Du kan också ta en digital kopia till Nintendo Switch, PS4 eller Xbox One. För mer information, var snäll att slå upp spelet officiell hemsida.

Andra FYTTER