Hur var artikeln?

1480020cookie-checkX-Men: Dark Phoenix Woke Clip ser Mystique Lecturing Charles om X-Women
Underhållning
5 juni 2019

X-Men: Dark Phoenix Woke Clip ser Mystique Lecturing Charles om X-Women

X-Men: Dark Phoenix träffar teatrar i juni 7th, och strax innan lanseringen släpptes släpptes ett nytt släpklipp med Jennifer Lawrence's Mystique-föreläsning Charles Xavier om hur kvinnorna måste rädda männen och hur de ska byta namn till X-Women.

Dialogen kommer över som tvungen och onödigt inflammatorisk. Klämman var uppladdad i juni 3rd, 2019 över på underhållning Tillträde YouTube-kanal och uppenbarligen potentiella filmgäster var inte nöjda.

Uttalandet som verkligen tog ut cringe och downvotes är när Raven säger ...

"Kvinnorna sparar alltid männen här, kanske du vill tänka på att byta namn till X-Women"

Denna speciella scen var avhängig av YouTube-gemenskapen. Vem som helst med sunt förnuft vet hur avkopplat Ravens kommentarer är till förloppet i serien fram till den här tiden, där Xavier har förlorat sitt hår och sin förmåga att gå i ett försök att rädda mutanter.

Samhälle Recensioner penned en op-ed, tydligt nervös över regissören Simon Kinberg och låter scenen glida förbi redigeringsrummet, som Hulk Hogan, felaktigt låt Nick glida förbi kondomen.

Även vänster-sidor som IndieWire tog en potshot på scenen ovanför och skrev i deras skurande reivew ....

"I stället för att räkna med latent misogyni av Charles 'handlingar, Kinberg skohorn i en cringe-tacular scen där Raven (återigen spelas av en unapologetiskt uttråkad Jennifer Lawrence) snapar på den unappreciative professorn att han borde överväga att kalla dem" X-Women. "Även om hela klimaxen av" Dark Phoenix "återupptogs för att undvika likheter med" Captain Marvel ", är de två filmerna fortfarande bundna av deras gemensamma insisterande på att flickans kraft kan produktivt uttryckas genom en serie tomma ställningar. "Mina känslor gör mig stark!", Menar Jean, men en sådan dialog återger inte när det talas av en karaktär som enbart definieras av sina supermakter. Vilka känslor pratar hon om? Vi kan bara gissa. "

Den där scenen ovan var redan cringe-värdig nog, men IndieWire, som ritar paralleller med Captain Flat-Butt, är skrämmare än.

Jag tänkte det X-Män hade redan hoppat i hajen med Apokalyps men det ser ut som att Fox försöker ett sista försök att betala in på den skakiga franchisen innan Disney sannolikt gör det till en filmtrilogi om feministisk empowerment ... vilket inte är så annorlunda än vad franchisen redan förvandlats till.

(Tack för nyhetsspetsen KIA2)

Annan underhållning