Hur var artikeln?

1495460cookie-checkFlammande Chrome-fusk ger obegränsade liv, oändliga poäng
FUSK
26 juli 2019
2.31 min läs

Flammande Chrome-fusk ger obegränsade liv, oändliga poäng

CE-Asia, The Arcade Crew och JoyMasher's Blazing Chrome Cheats har lyckats hitta en glatt imponerad och mättad gemenskap av hardcore-spelare som letar efter en riktig retroupplevelse som hör tillbaka till det gamla Contra dagar. Det sidorullande, sprittbaserade kärleksbrevet till gamla dagar av spel är för närvarande tillgängligt för Nintendo Switch, PS4, Xbox One och PC, men för er som är djupt i behov av några fusk finns det några utbildare tillgängliga.

Den första fusktränaren erbjuder gratis och premiumalternativ, som du kan få från Megadev.info.

Blazing Chrome Cheats som finns i tränaren listas nedan:

+ 100-poäng

Återställ liv till 1

Återställ poäng till 0

+ 1 Live

+ 1,000-poäng

Visa mer

Visa mindre

Även om en del av fuskarna är premium, kan du kunna återställa dina liv till 1 efter att de nästan alla har slut slutat vara användbart för dig i ditt sista liv och kämpar för att besegra den chefen medan du försöker hoppa över attackerar och avfyrar en salvo till sin svaga plats.

Om Megadevs erbjudanden inte är tillräckligt bra för dig, finns det en premium cheat trainer från fuska händer.

Tränaren har bara två fuskalternativ för Blazing Chrome Cheats trots att de har betalats:

obegränsat liv

Ändra poäng

Även om detta kan verka skit för de flesta och som en fullständig skam, finns det faktiskt ett riktigt viktigt förbehåll för Cheat Happens tränare, och det är att det inte bara är kompatibelt med tränaren, men det fungerar också med Game Pass-versionen av Blåsande Chrome tillgängligt i Windows Store, vilket innebär att det också kan ändra ditt spel om du väljer att använda Microsofts Play Anywhere-funktion.

Så på vissa sätt är det en överförbar effekt som kan gälla för konsolversionen av spelet, om du bestämmer dig för att dra nytta av det.

Sist men inte minst är ett gratis fuskbord tillgängligt att ladda ner på Fearless Revolution.

Du har nu möjlighet Flammande Chrome -fusk listas nedan:

oändligt liv

spöke Läge

Fordon får aldrig skada

Poängmodifierare

Pausa timer i Boss Rush-läge

Jag måste säga att det verkar som att de bästa fuskarna faktiskt är tillgängliga från Fearless Cheat Engine.

Om du har svårt att försöka komma igenom några nivåer i Blåsande Chrome ungefär som vanliga medier har svårt att försöka skriva ut sanningen, sedan bara ta en av fusktränarna och ta en titt. Spelet har fem olika apokalyptiska miljöer, lokal co-op-spel med två spelare och klassisk sprite-baserad pixelkonst som efterliknar de gamla arkadkörningsskyttarna som Gunforce, Hard Corps och Contra.

Om du inte redan har PC-versionen av spelet kan du ta en digital kopia från över på ånga store. Det enda sättet du kan få fuskarna att fungera på hemmakonsolversionerna är om du antingen använder metoden som nämns ovan genom att fuska i Windows 10-versionen och sedan kopiera sparingen till din Xbox One, eller om du inte har en hackad Nintendo Switch eller PS4.

Hursomhelst, Blåsande Chrome är tillgängligt just nu för hemmakonsoler och PC för $ 16.99.

Andra FYTTER