Hur var artikeln?

1496730cookie-checkObesegrad, Super-hjälte-spelet i öppen värld är som en orealistisk motor 4-version av Superman 64
Media
29 juli 2019

Obesegrad, Super-hjälte-spelet i öppen värld är som en orealistisk motor 4-version av Superman 64

Vantan Game Academy och Undefeated Games har meddelat att deras superhjälttitel i öppen värld, Undefeated, kommer att lanseras på Steam-butiken från och med den 2 augusti. Unreal Engine 4-driven titel har förhandsgranskats kort av vissa YouTubers för några månader sedan, vilket ger spelare en uppfattning om hur kontrollerna fungerar, vilken typ av krafter du har till ditt förfogande och den uppenbara Superman-arka arketypen som kommer att ge spelarna mycket att göra i den expansiva världen.

Spelet är i huvudsak superman 64 tillverkad i Unreal Engine 4. Du kan flyga runt, markpund, springa supersnabbt, slå killar ur skärmen med kraftfulla slag och kasta föremål stora avstånd.

Undefeated äger rum i en öppen värld med ett brett utbud av uppdrag och sidoaktiviteter ... precis som superman 64. Tillbaka i maj var det en nära 45 minuters förhandsvisning av spelet som publicerades på YouTube-kanalen Jo3yization. Du kan kolla upp det nedan.

På ett sätt verkar spelet spegla den mekaniska funktionen hos dragon Xenoverse spel, där du flyger runt, springer snabbt och spränger saker med kraftfulla strejker. Men det saknar all nyans, kampsport och utmaning dragon Xenoverse titlar, så det är i princip bara en destruktionssim för det mesta.

Faktum är att ju mer du tittar på spelet påminner det mig också om de fattiga superhjälteelementen i Saints Row 4, där du sprang och flög runt, sprängde saker och meningslöst attackerade fiender tills du blev uttråkad och beslutade att spela ett bättre spel.

Hur som helst finns det ett gäng Unreal Engine 4 aktietillgångar som används, inklusive några av fiendens robotar från en tidigare uppdateringsdemonstration, tillsammans med utmaning av uppmaningar och uppdrag.

För att vara rättvis är detta ett projekt som designades av tre studenter från Osaka, Japan. Så det faktum att jag jämför deras lilla UE4-prototyp med AAA-spel talar riktigt illa om dessa AAA-spel.

Om du är intresserad av att kolla Undefeated, som i grunden är tillgångshandel Superman, kan du göra det genom att besöka Ånga butikssida, där spelet förbereder sig för att släppas på augusti 2nd.

andra media