Hur var artikeln?

1500390cookie-checkBeastars, Japanese Furry Anime är på väg till Netflix
Media
13 augusti 2019

Beastars, Japanese Furry Anime är på väg till Netflix

Det japanska produktionsföretaget Orange i partnerskap med Netflix släppte en ny trailer för den kommande animerade serien baserad på den populära mangaserien, Beastars. Serien är ett brottsdrama som är temat kring ett mordmysterium som äger rum på en akademi, vilket kräver en utredning av mordet för att ta reda på vem som begick brottet. Alla karaktärer är naturligtvis antropomorfa djur, med mönster som är mycket lika de som är populära inom det lurviga samhället.

Släpvagnen täcker installationen för det första mordet, där en alpakka slås och spåras upp till en föreläsningssal där han till slut mördades, vilket leder till att en ung varg tar på sig uppgiften att försöka ta reda på vad som gick ner på skolan.

Du kan kolla in trailern nedan med tillstånd från TOHO Animationskanal.

Kroken för showen är att på sovsalen är djuren separerade av rovdjur och växtätare. Mordet på alpakka ger upphov till misstro mot rovdjur från växtätare som tror att de utgör en fara för alla.

Medan mordmysteriet utspelar sig, kämpar vargen med sin identitet och börjar utveckla en relation med en utstämd kanin.

Ja, det är en av dessa program som fixar för att främja relationer mellan arter.

Det är ganska uppenbart hur detta hänför sig till den typiska mångfaldsagendan som kraftigt pressas här i väst av vänster-propagandister.

Beastars - Homo Erotocism

Dessutom vet vi alla att degenererade kommer att bli förälskade i denna show, för till skillnad från andra traditionella anime, Beastars har karaktärsdesigner mer i linje med västerländska konststilar populära inom det lurviga samhället snarare än de traditionella japanska karaktärdesignerna för anime.

Det enda som kan vara en avstängning för det håriga samhället är att Orange fokuserar på användningen av 3DCG, som fortfarande ser skurrande ut och inte riktigt lika flytande eller så fängslande som traditionella handritade animationstekniker.

De har lättat på de fyllningsramar som interpolerats mellan nyckelramar för rörelse, så ibland, i vissa scener, rör sig karaktärerna som om de är animerade på 6 - 12fps vid en 24fps runtime. Så som du kan se i några av sekvenserna i trailern, kanske du luras att tro att det är handritat, även när det inte är det.

Den obehagliga dalen sparkar in när karaktären gör svängningsrörelser där kroppen glider genom ett par ramar för att nå det viktigaste målet i motsats till att knäppa, vilket är vanligt i de flesta andra ritade anime.

Ändå har Arc System Works verkligen lyckats härma animeringens inramning med sina 3D-projekt som Dragon Ball FighterZ och guilty Gear. Orange kommer dit men de måste arbeta med det otrevliga elementet som medföljer de fyllningsramarna. Mindre fyllning, fler nycklar.

Hur som helst, jag är säker på att det håriga samhället på Twitter kommer att gå vild över den här showen, men förhoppningsvis ser Japan inte det som ett sätt att fortsätta producera innehåll som överensstämmer med vänsterns önskemål. Japan är den sista bastionen av kreativ frihet och vi kan inte förlora det för galningar.

Beastars beror på luft på + Ultra på japansk TV och strömmar uteslutande på Netflix. Showen kommer att debutera i Japan i oktober.

(Tack för nyhetsposten Animatic)

andra media