Hur var artikeln?

1500410cookie-checkCall of Cthulhu Cheats House Stealth Mode, Infinite Sanity 2019
Blogg
14 augusti 2019

Call of Cthulhu Cheats House Stealth Mode, Infinite Sanity 2019

Cyanid Studios och Focus Home Interactive's Call of Cthulhu för Xbox One, PS4 och Steam var en riktig mind-trip när den släpptes tillbaka hösten 2018. Spelet var en av de mer efterlängtade Lovecraftian-titlarna som kom ut på senare tid tillsammans med Frogwares ' Den sjunkande staden, som publicerades av Bigben Interactive.

Medan båda spelen hade sina fördelar och nackdelar, tror jag Call of Cthulhu kände mig lite mer uppslukande och äkta för Lovecraft-upplevelsen, trots dess linjära design och nästan promenader med en simpel inställning till spelet.

Även om du lyckades ta en kopia av Call of Cthulhu på PC finns det några cheats tillgängliga för att hjälpa dig att komma igenom några av de tuffa platserna i spelet.

Den första tränaren är tillgänglig gratis från över på Herr Antifun forum.

Du har nu möjlighet Call of Cthulhu fusk är begränsade men användbara, enligt listan nedan:

 • oändlig CP
 • Oändlig lampolja
 • Oupptäckt

Fuskarna är ganska nakna ben men vad mer skulle du förvänta dig av ett spel utan verklig strid?

Du har den oändliga CP som du kan uppgradera din karaktär med, men du måste först använda en punkt efter att ha aktiverat den innan du får oändliga poäng, och du har det oupptäckta fusket, vilket gör det där fiender inte längre ser dig. Det är ett användbart fusk för stealth-segmenten där du måste smyga förbi NPC: erna, som på sjukhusets segment.

Nästa cheat trainer är tillgänglig för nedladdning från och med på MegaDev.info.

Tränare för Call of Cthulhu har följande fusk:

 • + 5 karaktärspoäng
 • Återställ CP till 0
 • Oändlig lyktabränsle

Återigen, bara tre fusk men något användbart för att få dig igenom spelet. Det oändliga lyktbränslet betyder att du kan hålla lyktan på hela tiden, medan karaktärspetsfusk betyder att du kan uppgradera din karaktär och maximera statistiken.

Den goda nyheten är att trots att tränaren är designad med gratis- och premiumalternativ, är det oändliga CP-alternativet ett av de gratis fuskarna, vilket är extra användbart.

Det finns en premiumtränare som du kan ta tag på från och med fuska händer.

Tränaren innehåller följande fusk för Call of Cthulhu:

 • Ställ in CP-poäng
 • Obegränsad oljelampa
 • Tändaren överhettas inte
 • Sanity Deplete / Full / Off
 • Smygläge
 • Rör dig snabbare
 • Spara / ladda position (teleport)

Så den snygga delen med det är att denna tränare - trots att han kräver ett premiummedlemskap för att få tillgång till alla dess fördelar - erbjuder dig några söta alternativ. Förmågan att teleportera, förmågan att aldrig bli slut på förnuft eller förmågan att ha oändligt stealth-läge. Att kunna röra sig snabbare skulle också vara användbart för tidsbestämda segment.

Sist men inte minst finns ett fusktabell tillgängligt för Cheat Engine från och med på Fearless Revolution.

Tabellen innehåller följande Call of Cthulhu fusk:

 • Oändliga XP-poäng
 • Oändlig lampolja
 • Oupptäckt

Samma som Mr. Antifun-fusk.

Om du har spelet kan du väldigt enkelt vinda genom nivåerna med stealth-cheat och oändlig lampolja.

Det är inte ett särskilt långt spel men många människor har haft det för vad det är. Det är visuellt uppslukande och mörkt på alla rätt sätt. Det är synd att det inte är så lika tungt som spelet Den sjunkande staden, men när det gäller berättelser och fånga de ikoniska Lovecraft-nivåerna av sinnessjukdom, tror jag att de gjorde ett ganska bra jobb.

Spelet är också relativt pozzfritt, vilket är oerhört viktigt i denna dag och ålder där så många andra spel är så starkt fokuserade på att försöka hjärntvätta dig med vänsterskap. Jag tycker att det är en trevlig sak att kunna spela och njuta av ett spel och fly från verkligheten då och då, och det kan du göra med Call of Cthulhu, motsatt av spel som Den sjunkande staden.

Du kan hämta en digital kopia just nu från över ånga store för $ 44.99 eller ta en version av spelet för Xbox One eller PS4.

Övriga nyheter