Hur var artikeln?

1501070cookie-checkDeath Stranding Trailers visar osynliga bebisar, pissar och paketleveranser
Media
19 augusti 2019

Death Stranding Trailers visar osynliga bebisar, pissar och paketleveranser

död Stran är ofta känt som "Amazon" eller "paketleverans" -spel med människor som delas om de gillar det eller inte. Under tiden har folk nya död Stran trailers att titta på som visar Sam pissande, osynliga barn och ett paketleveransuppdrag till Geoff Keighley.

Förutom att gå runt, undvika attacker och interagera med andra karaktärer har Kojima Productions inte visat mycket annat om Death Stranding s gameplay. Med det sagt kan du se Sam gå utför en klippa och försöka trösta "BB" eller "in vitro-barnet" genom att gunga på PS4 Dual Shock-kontrollenheten.

Du kan också se karaktären "Mama" röra sig själv när hon förklarar för Sam hur hennes osynliga barn har henne begränsat till den plats som hon är på grund av att den föddes på "andra sidan", som innan den "Deadman" kalibrerar en barnets kapsel medan de förklarar för Sam hur de behöver ta reda på mer om dessa barn och deras livslängd.

Hur som helst, istället för att förklara allt detta, tycker jag att du bör kolla in följande video eftersom du kanske tar upp något som förklarar Death Strandings värld. Med det sagt är här MKIceAndFiretagning av den senaste Gamescom 2019-visningen av Kojimas kommande spel:

Och ja, du har bevittnat handlingen av Sam eller Norman Reedus som pissa på marken efter att ha tagit en tupplur och senare gjort en svamp. Enligt Kojima kan du aldrig se Sam framifrån ta en piss i naturen när du vrider på kameran - eftersom han alltid kommer att vända sig från spelarens åsikt - men om tillräckligt många människor pissar i ett område "kommer något speciellt att hända. ”

Som det ser ut nu, död Stran kommer till PS4 och på grund av gamla och senaste handlingar från Kojima Productions och Sony visar att spelet en dag kanske slår PC. Slutligen är den kommande titeln i fråga inställd på PS4 den 8 november 2019.

andra media