Hur var artikeln?

1501480cookie-checkDOOM Eternal Trailer avslöjar Doom Hunter
Media
22 augusti 2019

DOOM Eternal Trailer avslöjar Doom Hunter

Doom Guy brukade bara ha en stor rival, Cyberdemon. Det var det mest onda av alla demoner och skulle utgöra att vara mer än ett formidabelt hot mot den Corvette-ben, ripper och rivaren. Tja, id Software har en ny demon för Doom Slayer att döda, och den här gången är det ett hot som specifikt är utformat för att jaga ned mördare, och det är känt som Doom Hunter.

Avslöjandet för det nya DOM Evig fiende kom via en kort och en halv lång trailer under årets GamesCom. Släpvagnen visar vapnen till förfogande för Doom Hunter, som rör sig runt på en flytande, jetdriven gravdyna. Den är beväpnad med ett gäng svärmraketer och en motorsåg, inte till skillnad från chefen från Doom 3.

Du kan kolla in trailern nedan och visa Doom Hunter's förmågor och några av de platser där han kommer att dyka upp.

Doom Hunter är inte lika stor som Cyberdemon eller Spider Mastermind, men den är tillräckligt stor för att göra det svårt att manövrera.

Om du försöker närma dig den från höger flank möts du med motorsågen på dess vänstra arm, och om du försöker närma dig den från den vänstra flanken, möts du med en eldfästare på hans högra arm. För att förhindra att spelare snäpps på avstånd kommer svärmaketerna att tvinga dig att hålla dig på farten, antingen närma dig eller tvinga dig att tänka om din taktik.

DOOM Eternal - Doom hunter

Det är inte en banbrytande fiende, men det ser ut som något som hjälper till att diversifiera skytte taktiken när spelare rör sig genom miljöerna och duke den ut mot demonerna från det yttre riket över rymden och det stora bortom.

Hittills finns det inget dubbelt innehåll i DOM Evig från vad jag kan samla, och det är bra.

Huruvida den kommer att förbli pozzfri eller inte är helt uppe i luften, så vi får se vad som blir till DOM Evig när den lanseras på PC, PS4 och Xbox One den 22 november 2019 i höst.

(Tack för nyhetssteget Correctus)

andra media